>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kadeti Srbije u D grupi sa Iranom, Portorikom i Španijom u Bahija Blanki

KADETI – XII SP 2011.

 

Kadeti Srbije igraće u D grupi XII SP 2011. sa Iranom, Portorikom i Španijom u Bahija Blanki, odlučeno je noćas žrebom u Buenos Airesu, u Argentini. XII SP 2011. u konkurenciji kadeta, odigraće se od 19. – 28. avgusta u Bahija Blanki i Almirante Braunu (Buenos Aires), u Argentini.

 

 

 

 

 

 

 

KADETI – XII SP 2011. – BAHIJA BLANKA I ALMIRANTE BRAUN, ARGENTINA (19. – 28. AVGUST) – SASTAVI GRUPA:

D GRUPA – BAHIJA BLANKA (DVORANA OSVALDO KASANOVAS):

SRBIJA, IRAN, PORTORIKO, ŠPANIJA.

 

A GRUPA – ALMIRANTE BRAUN (GRADSKA DVORANA):

ARGENTINA, SAD, EGIPAT, BUGARSKA.

 

B GRUPA – BAHIJA BLANKA (DVORANA OSVALDO KASANOVAS):

RUSIJA, TUNIS, KINA, GRČKA.

 

C GRUPA – ALMIRANTE BRAUN (GRADSKA DVORANA):

KUBA, BRAZIL, KOREJA, FRANCUSKA.

 

Po završetku prve faze takmičenja, plasman u četvrtfinalne grupe izboriće po dve selekcije iz sve četiri grupe, dok će trećeplasirane i četvrtoplasirane selekcije formirati dve grupe, za plasman od 9. – 16. mesta.

 

ČETVRTFINALNE GRUPE:

E GRUPA: A 1, B 2, C 1, D 2

F GRUPA: B 1, A 2, D 1, C 2

 

Po dve prvoplasirane selekcije igraće u polufinalu, dok će treće i četvrte reprezentacije igrati u razigravanju za plasman od 5. – 8. mesta.

 

GRUPE ZA PLASMAN OD 9. – 16. MESTA:

G GRUPA: A 3, B 4, C 3, D 4

H GRUPA: B 3, A 4, D 3, C 4

 

Po dve prvoplasirane selekcije igraće u razigravanju za plasman od 9. – 12. mesta, dok će treće i četvrte reprezentacije igrati u razigravanju za plasman od 13. – 16. mesta.

 

Propozicijama FIVB, za pobede od 3:0 i 3:1 dobijaju se tri boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija dva, a poraženi jedan bod.

Propozicijama FIVB, plasman ekipa sa istim brojem bodova određuje se na prvo na osnovu broja pobeda. Ukoliko je broj pobeda identičan, plasman se određuje na osnovu set količnika. Ukoliko je set količnik identičan, plasman se određuje na osnovu poen količnika.