>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Doputovali vladari planete!

KADETI – XI SP 2009.

Muška kadetska reprezentacija Srbije, Svetski šampion, doputovala je danas iz Italije u Beograd. U beogradskom hotelu „M“ Svetskim prvacima je priređen svečani doček. Osvajače zlatne medalje na XI SP 2009. pozdravili su Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Vojislav Tabački, pomoćnik ministra za sport i omladinu i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.







- Zahvalio bih se najpre roditeljima ove dece, jer su oni najbolji, a zbog njih ste i vi najbolji na svetu. Zahvaljujem se i klubovima koji su vas promovisali, učili, izbrusili od vas dijamante, to što jeste. Bez njih ne biste bili šampioni. Hvala trenerima tih klubova i momcima koji su bili na širem spisku. Moramo da se zahvalimo i svim ostalim ljudima koji veruju u nas, a to su naši sponzori: Kompanija VIP mobile, Lasta, Pošta, EPS, NIS, Euromoda, Da Kapo, a naravno zahvalnost dugujemo i Državi i Ministarstvu za sport. Hvala i svim školama koje pohađaju ovi momci i posebno sportskoj gimnaziji.naglasio je Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS.








IZJAVA MILANA ĐURIČIĆA



IZJAVA ALEKSANDRA ATANASIJEVIĆA

IZJAVA UROŠA KOVAČEVIĆA

IZJAVA DUŠANA PETKOVIĆA

IZJAVA MILIJE MRDAKA




Srbija je sada Svetski vladar u kadetskoj konkurenciji – kadeti su šampioni, a kadetkinje vicešampionke Sveta. Uz to, obe kadetske selekcije Srbije su osvojile i srebrne medalje na šampionatu Evrope ove godine.