>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Juniorke Srbije otputovale u Bečej

JUNIORKE – PRIPREME ZA BŠ 2010. I EP 2010.

 

Ženska juniorska reprezentacija Srbije otputovala je danas posle podne u Bečej, gde će trenirati do 12. jula, u okviru priprema za za Balkansko prvenstvo 2010, koje će se odigrati u Banjaluci, u Bosni i Herecgovini od 11. – 15. avgusta i za XXII EP 2010, koje će se odigrati od 03. – 12. septembra u Zrenjaninu i Nišu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoran Kovačić, prvi trener ženske juniorske rerpezentacije Srbije na prirpeme je pozvao 20 igračica, a u Bečej ih je otputovalo 18, pošto su Sara Klisura i Ana Bjelica u seniorskoj reprezentaciji i igraju utakmice Evropske lige. Klisura i Bjelica će se naknadno priključiti pripremama, u zavisnosti od obaveza u seniorskoj reprezentaciji. Na spisku su i dve promene. Vera Đurić, zbog povrede, i Antonina Pilipović, zbog privatnih obaveza, neće ići u Bečej, a Zoran Kovačić je naknadno pozvao Minu Tomić i Lanu Dabić.

 

U Bečeju će trenirati:

 

TEHNIČARI: DANICA RADENKOVIĆ (KLEK, ZRENJANIN), JELENA MEDAREVIĆ (CRVENA ZVEZDA) I LANA DABIĆ (NOVI SAD PIONIR PETROL, NOVI SAD).

 

KOREKTORI: IVANA LUKOVIĆ (VIZURA SUPER NOVA, BEOGRAD), ALEKSANDRA JOCIĆ (RADNIČKI NIS PETROL, BEOGRAD) I MINA TOMIĆ (JEDINSTVO, STARA PAZOVA).

 

LIBERA: TEODORA PUŠIĆ (CRVENA ZVEZDA) I MARIJA MIHAJLOVIĆ (KLEK, ZRENJANIN).

 

BLOKERI: JADRANKA BUDROVIĆ (CRVENA ZVEZDA), JOVANA STEVANOVIĆ (CRVENA ZVEZDA), MAJA SAVIĆ (VIZURA, BEOGRAD), IVANA MRDAK (POŠTAR 064, BEOGRAD) I KATARINA STEPANOVIĆ (VIZURA SUPER NOVA, BEOGRAD).

 

PRIMAČI: LJILJANA RANKOVIĆ (VIZURA SUPER NOVA, BEOGRAD), ALEKSANDRA CVETIĆANIN (KLEK, ZRENJANIN), LJUBICA KECMAN (CRVENA ZVEZDA), BJANKA BUŠA (POŠTAR 064, BEOGRAD) I MILICA RADOVIĆ (RADNIČKI NIS PETROL, BEOGRAD).

 

 

Juniorke Srbije će u ovoj godini igrati na Balkanskom prvenstvu 2010. u Banjaluci, u Bosni i Herecgovini od 11. – 15. avgusta i na XXII EP 2010, koje će se odigrati od 03. – 12. septembra u Zrenjaninu i Nišu.