>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Juniorke otputovale u Vranjsku Banju

JUNIORKE – BALKANSKO PRVENSTVO 2009.


Ženska juniorska reprezentacija Srbije otputovala je jutros u Vranjsku banju, gde će se pripremati za Balkansko prvenstvo 2009, koje će se odigrati u Portariji, u Grčkoj, od 01. – 05. jula. Zoran Kovačić, prvi trener juniorki Srbije, na pripreme je pozvao 14 igračica.

Jedina promena u odnosu na prvobitni spisak je, što je umesto Anđelke Pantović, koja je u sastavu seniorske reprezentacije Srbije, u Vranjsku banju otputovala Ivana Jovanović. U Vranjsku banju su otputovale:

TEHNIČARI: KRISTINA ĐURIĆ (KLEK BANAT, ZRENJANIN) I VERA ĐURIĆ (LAZAREVAC).

KOREKTOR: IVANA JOVANOVIĆ (CRVENA ZVEZDA) I ALEKSANDRA CVETIĆANIN (KLEK BANAT, ZRENJANIN).

LIBERO: NINA ROSIĆ (CRVENA ZVEZDA).

BLOKERI: NAĐA NINKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA), VANJA JOKSIĆ (TENT, OBRENOVAC), SOFIJA MEDIĆ (RADNIČKI NIS PETROL, BEOGRAD) I JADRANKA BUDROVIĆ (CRVENA ZVEZDA).

PRIMAČI: TIJANA MALEŠEVIĆ (JEDINSTVO, UŽICE), OLIVERA MEDIĆ (SPARTAK AZOTARA, SUBOTICA), ANA LAZAREVIĆ (VIZURA, BEOGRAD), DANICA MARKOVIĆ (SPARTAK AZOTARA, SUBOTICA) I MARIJA ZELENOVIĆ (ZRENJANIN 023 MBG GRADNJA, ZRENJANIN).

Juniorke Srbije će u Vranjskoj banji biti smeštene u hotelu „Železničar“.

IZJAVA ZORANA KOVAČIĆA

IZJAVA NAĐE NINKOVIĆ

IZJAVA TIJANE MALEŠEVIĆ

Zbog otkaza Moldavije, u A grupi će pored Srbije i Crne Gore igrati i jedna od selekcija prvobitno svrstanih u C grupu (Rumunija, Grčka, Bosna i Hercegovina, Albanija). U B grupi će igrati Bugarska, Turska i BJR Makedonija.