>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Juniorke u ponedeljak, 10. juna počinju pripreme

JUNIORKE

Ženska juniorska reprezentacija Srbije počeće u ponedeljak, 10. juna pripreme za jubilarno, XX SP 2019, koje će se odigrati 12 – 21. jula u Leon Gvanahuatou i Akvaskalijenteu u Meksiku, i Balkansko prvenstvo 2019, koje će se odigrati od 29. juna do 3. jula u Ankari, u Turskoj. Marijana Boričić, prvi trener juniorki Srbije, na pripreme je pozvala 18 igračica.

 

 

 

Na spisku su:

TEHNIČARI: RADA PEROVIĆ (KLEK MD ZRENJANIN) I ANA MARIJA JONJEV (PARTIZAN).

KOREKTORI: SARA CARIĆ (VIZURA), VANJA SAVIĆ (OMLADINAC, NOVI BANOVCI), TARA TAUBNER (CRVENA ZVEZDA) I ISIDORA KOCKAREVIĆ (JEDINSTVO, STARA PAZOVA).

LIBERA: BOJANA GOČANIN (TAKOVO ZVEZDA HELIOS, GORNJI MILANOVAC) I MILA KOCIĆ (PARTIZAN).

BLOKERI: ISIDORA RODIĆ (VIZURA), MILJANA GLUŠAC (JEDINSTVO, STARA PAZOVA), VERONIKA ĐOKIĆ (JEDINSTVO, STARA PAZOVA) I JELENA DELIĆ (CRVENA ZVEZDA).

PRIMAČI: MILICA MILUNOVIĆ (CRVENA ZVEZDA), JOVANA MIROSAVLJEVIĆ (JEDINSTVO, STARA PAZOVA), ANA PEJIČIĆ (VIZURA), JOVANA CVETKOVIĆ (TENT, OBRENOVAC), MINA MIJATOVIĆ (TENT, OBRENOVAC) I JOVANA ĆIRKOVIĆ (PARTIZAN).

 

Juniorke Srbije će u ponedeljak, odmah po okupljanju u Beogradu, otputovati u hotelu Ozon u Brzeće.

Juniorke Srbije će u Brzeću trenirati do četvrtka, 20. juna, kada je predviđen polazak u Ubu.

Prvi deo priprema, u Brzeću, propustiće jedino Ana Pejičić, koja će sa ženskom seniorskom reprezentacijom Srbije igrati na turnirima u Japanu i Kini u okviru II Lige nacija 2019.

Juniorke će u Ubu trenirati do polaska na Balkansko prvenstvo u Turskoj.