>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Odbojkašice Srbije, Izraela i Nemačke posetile Dom za decu ometenu u razvoju “Kolevka” u Subotici

SENIORKE – V EVROPSKA LIGA 2013.

Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavljaju sa akcijom društveno odgovornog ponašanja i projektom “Odbojka spaja”. Kompletna ženska seniorska reprezentacija Srbije, predstavnici reprezentacija Izraela i Nemačke, zatim svi zvaničnici CEV na turniru u Subotici: Banu Džan Šurman iz Lihtenštajna, potpredsednik CEV i supervizor CEV, i sudije: Deniz Demir iz Turske, Roberto Boris iz Italije, Jasmin Husejnović iz Bosne i Hercegovine, Emanuil Georgijadis iz Grčke i Anđelko Popović iz Srbije, posetili su danas Dom za decu ometenu u razvoju “Kolevka” u Subotici.

 

 

 

 

Mirjana Čabrić, direktor Doma, pozdravila je u ime domaćina sve goste, a posebno reprezentativke Izraela i Nemačke, i zahvalila se na poseti.

 

 

Darko Đuričković, koordinator svih nacionalnih reprezentacija OSS i direktor turnira u Subotici, zahvalio se domaćinima ispred Odbojkaškog saveza Srbie, a zatim su reprezentativke Srbije, Izraela i Nemačke, deci podelili dresove reprezentacije Srbije i lopte, u okviru projekta “Odbojka spaja”.

 

IZJAVA MIRJANE ČABRIĆ

 

 

IZJAVA BANU DŽAN ŠURMAN

 

 

Domaćini iz Doma za decu ometenu u razvoju “Kolevka” svim gostima su poklonili zidne satove, u znak sećanja na današnje druženje i obećali da će, kao i do sada, bodriti sve odbojkaške reprezentacije Srbije i poželeli seniorkama Srbije sve tri pobede u Subotici.