>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U Vrnjačkoj Banji „Lopte za pobede“ dobilo više od 2100 osnovaca

„LOPTE ZA POBEDE – ODBOJKA SUTRA“

 

Projekat „Lopte za pobede – Odbojka sutra“ Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, nastavljen je danas na Trgu kod biblioteke u Vrnjačkoj Banji.

 

 

 

 

 

„Lopte za pobede“ je dobilo više od 2100 učenica i učenika iz četiri osnovne škole u Vrnjačkoj Banji: „Popinski borci“, „Branko Radičević“, „Mladost“ i „Bata Milanković“.

Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, predvodio je delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije u kojoj su bili Darko Đuričković, koordinator nacionalnih selekcija OSS, Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, i Gordan Vilimanović, predsednik Međuokružnog odbojkaškog saveza Raško – Rasinskog okruga.

 

 

IZJAVA BOBANA ĐUROVIĆA 1

 

IZJAVA SLOBODANA MILOŠEVIĆA 1

 

 

 

Svečanoj podeli lopti u Vrnjačkoj Banji prisustvovali su predstavnici OK Ribnica iz Kraljeva i OK Gračac. Aleksandar Bićanin, sportski direktor Ribnice i član predsedništva UOKPL, predvodio je delgaciju OK Ribnica na svečanoj ceremoniji podele lopti u Vrnjačkoj Banji.

U revijalnoj utakmici, koju su odigrali osnovci iz Vrnjačke Banje, učestvovali su i Branislav Radović i Andrija Vilimanović, prvotimci Ribnice.

 

IZJAVA BOBANA ĐUROVIĆA 2

 

IZJAVA SLOBODANA MILOŠEVIĆA 2

 

 

 

 

Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka Banja, priredio je prijem u prostorijama Skupštine opštine za delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije. U delegaciji opštine Vrnjačka Banja bili su Dušan Stevanović, zamenik predesednika opštine, Dušan Radović, predsednik Sportskog saveza Vrnjačke Banje, i Boris Glišić, vlasnik i direktor hotela „Solaris“.