>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Skoro 2000 najmlađih Mladenovčana pozdravilo odbojkaše Crvene zvezde

MINISTARSTVO OMLADINE I SPORTA – „DODIR LIGE ŠAMPIONA“

 

Odbojkaši Crvene zvezde, prvaci Srbije i učesnici Lige šampiona 2013. gostovali su juče u Mladenovcu u okviru akcije „Dodir Lige šampiona“ Ministarstva omladine i sporta Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odbojkaše Crvene zvezde u dvorani SRC „Ljubomir Ivanović – Gedža“ dočekalo je skoro 2000 mališana, koji su prisustvovali revijalnoj utakmici između prvaka Srbije i novog člana Prve lige Srbije, OK Mladenovac.

 

 

 

 

Pre početka utakmice Nemanja Lazarević, prvotimac Mladenovca i Milan Perić i Vuk Milutinović iz Crvene zvezde, pročitali su osnovne odrednice fer – pleja, koje je propisao UNSEKO, povodom 16. novembra, Međunarodnog dana tolerancije.

Goste je pozdravio Goran Mihajlović, predsednik OK Mladenovac.

 

 

Akciji „Dodir Lige šampiona“ u Mladenovcu prisustvovala je delegacija Ministarstva omladine i sporta Srbije u kojoj su bili Dragan Atanasov, pomoćnik ministra za sport i Igor Marinković, savetnik za školski sport, kao i Aleksandar Boričić, predsednik OSS i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, Ana Avramović, generalni sekretar Crvene zvezde i Laslo Lukač, sportski direktor Crvene zvezde.

 

 

Cilj akcije „Dodir Lige šampiona“ je promocija sporta među decom širom Srbije, što je jedan od prioriteta „Strategije razvoja sporta u Republici Srbiji“ za 2013.