>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Osečina pozdravila prvakinje Srbije

MINISTARSTVO OMLADINE I SPORTA – „DODIR LIGE ŠAMPIONA“

 

Odbojkašice Crvene zvezde, prvakinje Srbije i učesnice Lige šampiona 2013. gostovale su juče u Osečini u okviru akcije „Dodir Lige šampiona“ Ministarstva omladine i sporta Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

 

Odbojkašice Crvene zvezde su posetile Osnovnu školu „Braća Nedić“ i prisustvovale časovima likovnog vaspitanja i geografije.

 

 

 

Pre početka revijalne utakmice između Crvene zvezde i domaćeg OK Osečina, Ana Bjelica, Ljubica Kecman, Teodora Pušić i Milica Kecman pročitale su osnovne odrednice fer – pleja, koje je propisao UNSEKO, povodom 16. novembra, Međunarodnog dana tolerancije.

Goste je pozdravio Živorad Bojičić, predsednik OK Osečina.

Nenad Stevanović, predsednik opštine Osečina, priredio je prijem, kojem je prisustvovala delegacija Ministarstva omladine i sporta Srbije u kojoj su bili Dragan Atanasov, pomoćnik ministra za sport i Igor Marinković, savetnik za školski sport, kao i Aleksandar Boričić, predsednik OSS i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.

Cilj akcije „Dodir Lige šampiona“ je promocija sporta među decom širom Srbije, što je jedan od prioriteta „Strategije razvoja sporta u Republici Srbiji“ za 2013.