>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

"Dan odbojke" 4. oktobra

OSS - UDRUŽENJE ODBOJKAŠKIH KLUBOVA PRVIH LIGA


Raspored takmičenja Prve lige i Wiener Stadtische Super lige za sezonu 2012/2013. poznat je nakon zasedanja sednice Skupštine Udruženja odbojkaških klubova prvih liga. Na sednici je utvrđen i termin održavanja drugog Superkupa. Šampion Crvena zvezda i osvajač nacionalnog Kupa, Vojvodina, igraće 4. oktobra 2012. za prvi ovosezonski trofej, odlučeno je na Skupštini UOKPL. Ovaj dan proglašen je "Danom odbojke".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dnevni red sednice Skupštine imao je šest tačaka i sve su usvojene jednoglasno, uz prisustvo predstavnika 44 kluba. Skupštinom je presedavao Ivan Peković, predsednik Skupštine UOKPL. Prisutnima se obratio Slobodan Milošević, generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije.

 

 

Delegatima se obratio i Vladimir Grbić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, upoznavši ih sa rezultatima projekta Vip Beach Masters škole odbojke, koju je ove godine pohađalo 2050 dečaka i devojčica uzrasta od 9 do 14 godina.

 

 

Na sednici Skupštine UOKPL usvojen je Kalendar takmičenja UOKPL za takmičarsku 2012/2013, odnosno određeni takmičarski brojevi ekipa koje će se ove sezone takmičiti u Prvoj ligi i Wiener Stadtische Super ligi .

 

 

 

Delegati Skupštine UOKPL jednoglasno su usvojili Kalendar takmičenja po kojem takmičenje u Superligi i Prvoj Ligi počinje za vikend 12. - 14. oktobra 2012. godine.

 

Bogdan Sretenović, predsednik Udruženja odbojkaških trenera Srbije, najavio je održavanje seminara za trenere i skaute 4. oktobra koji je proglašen "Danom odbojke". Na seminaru za trenere i statističare dobijaće se trenerske licence i licence za vođenje skautinga na mečevima Wiener Stadtische Super lige.

 

 

Glavni događaj "Dana odbojke", 4. oktobra 2012. biće odigravanje utakmice Superkupa Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine. Meč je zakazan za 20. časova u dvorani Šumice.

 

 

uokpl novi crl