>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Odbojkaši Srbije i Kube i predstavnici Rusije i FIVB prisustvovali Koncertu hora Ison u Školi “Milan Petrović” – muzički instrumenti poklon Školi

SENIORI – XXIII SVETSKA LIGA 2012.

Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavili su sa akcijom društveno odgovornog ponašanja. Posle akcija održanih u Subotici, u okviru Evropske lige za seniorke, kada su odbojkašice posetile Klub sedeće odbojke Subotica, i Beogradu, u okviru Gran Prija 2012, kada su odbojkašice posetile Dom za nezbrinutu decu “Moša Pijade” u Beogradu, akcija je nastavljena današnjom posetom Školi za osnovno i srednje obrazovanje “Milan Petrović” za decu ometenu u razvoju u Novom Sadu. U vrlo emotivnom, gotovo dvočasovnom druženju, članovi hora škole Ison izazvali sup rave ovacije odobjkaša Srbije i Kube, kao i predstavnika Rusije i FIVB, Stefanosa Vasilijadisa iz Grčke, supervizora Svetske odbojkaške federacije na turniru u Novom Sadu.

 

 

 

 

 

Zajedno sa Miodragom Mišom Blizancem, dirigentom, hor Ison je svoj mini concert počeo izvođenjem pesme na ruskom, italijanskom engleskom i srpskom jeziku.

 

 

IZJAVA ANDREE LIVAJE, PREDSEDNICE HORA

 

 

IZJAVA SLAVICE MARKOVIĆ, DIREKTORA ŠKOLE

 

IZJAVA STEFANOSA VASILIJADISA, SUPERVIZORA FIVB

 

IZJAVA LASLA LUKAČA TIM MENADŽERA SRBIJE

 

 

IZJAVA VASE MIJIĆA, IZVRŠNOG DIREKTORA TURNIRA

 

 

 

 

Veliki aplauz dobili su gosti za poklone, muzičke instrumente koje je škola dobila, ali gromoglasan aplauz su dobili odbojkaši za ulaznice za mečeve Svetske lige, kojima će učenici škole prisustvovati.

Gostima su se obratili Andrea Livaja, predsednik hora Ison, Slavica Marković, director škole i Miodrag Miša Blizanac, dirigent hora.