>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Delegacija Ambasade Kube posetila OSS na poziv Aleksandra Boričića

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

 

Na poziv Aleksandra Boričića, predsednika OSS, delegacija Ambasade Kube, koju je predvodila Njena ekselencija, gospođa Mersedes Martines Valdes, izvanredni i opunomoćeni ambasador Kube u Srbiji, posetila je danas Odbojkaški savez Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na sastanku se razgovaralo o predstojećim gostovanjima ženske i muške odbojkaške reprezentacije Kube u Srbiji. Naime, odbojkašice Kube će od 15. – 17. juna igrati u Beogradu na turniru H grupe II vikenda XX Gran Prija 2012, dok će odbojkaši Kube od 28. – 30. juna igrati u Novom Sadu na IV turniru A grupe XXIII Svetske lige 2012.

 

 

Tradicionalno dobri i prijateljski odnosi Kube i Srbije, kao i Odbojkaških federacija Kube i Srbije, najava su, ne samo odbojkaškog spektakla u Srbiji uz gostovanje dve odbojkaške reprezentacije Kube, već i nastavka saradnje uz svesrdnu pomoć Odbojkaškog saveza Srbije u svim neophodnim aspektima saradnje.

Aleksandar Boričić, predsednik OSS, naglasio je da se raduje ponovnom dolasku odbojkašica i odbojkaša Kube i da će OSS obezbediti sve uslove za prijatan boravak obe selekcije.