>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Bronzana medalja za reprezentaciju Beograda – Maja Simić najbolji tehničar

KADETKINJE – USKRŠNJI TURNIR ANKONA 2012.

 

Ženska kadetska reprezentacija Beograda osvojila je treće mesto i bronzanu medalju na tradicionalnom međunarodnom Uskršnjem turniru, koji je odigran u Ankoni, u Italiji, a Maja Simić je proglašena za najboljeg tehničara turnira.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reprezentacija Beograda je na turniru u Ankoni ostvarila pet pobeda i jedan poraz. Savladani su Planet Ankona, Imola i Valzugana u takmičenju po grupama sa po 2:0, a u četvrtifnalu Skavolini, takođe sa 2:0 (25:15, 25:17). Jedini poraz reprezentacija Beograda je pretrpela u polufinalu od ekipe „Severna svetla“ (Northern Lights) iz SAD 0:2 (23:25, 20:25), da bi u utakmici za treće mesto Beograd pobedio Milano sa 2:0 (25:15, 25:17).

 

 

Za reprezentaciju Beograda su igrale:

Sara Đapa (As), Katarina Raičević (Crvena zvezda), Nataša Savović (Radnički Beograd), Aleksandra Đorđević (Poštar 064), Milena Spremo (Radnički Beograd), Nadica Dragutinović (Crvena zvezda), Anka Maria Gonsales Tomašević (Crvena zvezda), Katarina Simić (Radnički Beograd), Maja Simić (Crvena zvezda), Milica Petović (Crvena zvezda), Kristina Vasić (Crvena zvezda) i Sara Parović (As). Aleksandar Kočoski je bio prvi trener, a Miona Topalović drugi trener. Zorica Bjelić je bila šef delegacije, a Jelena Trikić tim menadžer.