>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Legat Mihalisa Mastrandreasa predat Grčkoj federaciji – Slobodan Milošević predao plaketu Emili Mastrandreas

ODBOJKAŠKA FEDERACIJA GRČKE

 

Na specijalnoj ceremoniji održanoj u prostorijama Olimpijskog komiteta Grčke, priređenoj u čast i povodom sećanja na Mihalisa Mastrandreasa, nekadašnjeg predsednika CEV, potpredsednika FIVB i počasnog predsednika Odbojkaške federacije Grčke, Emili Mastrandreas, sestra Mihalisa Mastrandreasa donirala je ličnu arhivu Mihalisa Mastrandreasa Odbojkaškoj federaciji Grčke. Svečanosti je prisustvovao Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Veoma sam srećan što sam danas ovde sa vama. Poznajući Grke, svi ste pričali iz srca, što sam i očekivao. Gospodina Mastrandreasa sam slabije poznavao od vas, ali sam kao poštovao kao oca. On je u teškim vremenima, izuzetno pomogao Srbiji. Gospodin Mastrandreas je najzaslužniji što je, tadašnja Jugoslavija, uključena u kvalifikacije za EP 1995. Čestitao nam je od tada na svakoj osvojenoj medalji. Mi smo uzvraćali da mi nismo ništa osvojili, odnosno da je svaka osvojena medalja bila i njegova medalja. Mihalis Mastrandreas nije sa nama danas, ali je prisutan u našim glavama i srcima. – istakao je Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS.

 

 

Ahileas Mavromatis, predsednik Odbojkaške federacije Grčke, zahvalio se Emili Mastrandreas u ime Federacije.

 

 

Svečanosti je prisustvovao i Tanasis Belgiratis, nekadšnji predsednik Odbojkaške federacije Grčke.

Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, predao je Emili Mastrandreas, sestri Mihalisa Mastrandreasa, specijalnu plaketu Odbojkaškog saveza Srbije.