>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

EPS „bronzani sponzor“ OKS – nastavlja se uspešna saradnja sa OSS

ELEKTROPRIVREDA SRBIJE – OKS – OSS

 

U Poslovnoj zgradi JP EPS u Beogradu, danas je na Svečanoj ceremoniji potpisan Ugovor o sponzorstvu Olimpijskog tima Srbije, kao i sponzorski ugovori sa Odbojkaškim, Vaterpolo, Rukometnim i Košarkaškim savezom Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugovore su potpisali dr Aca Marković, predsednik UO EPS, Dragomir Marković, generalni direktor EPS, Vlade Divac, predsednik OKS, Aleksandar Boričić, predsednik OSS, Velibor Sovrović, predsednik VSS, Velimir Marjanović, predsednik RSS i Andrija Kleut, generalni sekretar KSS.

 

 

 

Svečanosti su prisustvovali Snežana Samardžić – Marković, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, Đorđe Višacki, generalni sekretar OKS, Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Božidar Đurković, generalni sekretar RSS, kao i mnogobrojni gosti i predstavnici medijskih kuća.

EPS je postao „Bronzani sponzor Olimpijskog komiteta i Olimpijskog tima Srbije”, a i u 2012. godini EPS će biti “nacionalni sponzor” Odbojkaškog saveza Srbije.

 

 

 

 

 

Aleksandar Boričić, predsednik OSS, predao je dr Aci Markoviću, predsedniku UO EPS i Dragomiru Markoviću, generalnom direktoru EPS, promotivne lopte sa XXVII EP 2011. “Odbojka spaja”. 

 

- Partnerstvo najveće srpske kompanije i nacionalnih sportskih saveza traje više od decenije. Uvek smo pomagali kada smo mogli i koliko smo mogli kako bi se naši sportisti uspešno spremali za najveća evropska i svetska takmičenja i sa kojih su se vraćali sa odličjima. Elektroprivreda Srbije ima ne samo obavezu da kao državno preduzeće pomaže državne reprezentacije, već i zadovoljstvo što ovakvim poslovnim potezima dokazuje ono što mi u EPS znamo odavno – mi jesmo lideri u društveno odgovornom poslovanju. – rekao je dr Aca Marković, predsednik UO EPS.

 

- EPS se za ovo sponzorstvo odlučio u želji da podrži razvoj sporta u duhu olimpijskih vrednosti, koje i sami delimo. Olimpijski tim Srbije će na predstojećim Igrama obeležiti 100 godina od svog prvog nastupa, a nadamo se da ćemo na ovaj način doprineti osvajanju stote medalje našeg tima, do koje nedostaju još samo dve. Ugovorima sa košarkaškim, rukometnim, odbojkaškim i vaterpolo savezima EPS pokazuje da je uvek uz najbolje, kao i da je jedan od najvećih donatora srpskog sporta. – izjavio je Dragomir Marković, generalni direktor EPS.