>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Potpisan Ugovor o organizaciji EP 2011. i kvalifikacionom turniru za juniorsko SP 2011.

OSS – GRAD ZRENJANIN

 

U Pres centru Udruženja novinara Srbije, danas je svečano potpisan Ugovor o organizaciji EP 2011. u konkurenciji seniorki i kvalifikacionom turniru za juniorsko SP 2011. između Odbojkaškog saveza Srbije i Grada Zrenjanina. Ugovor su potpisali Aleksandar Boričić, predsednik OSS i Mileta Mihajlov, gradonačelnik Zrenjanina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ceremoniji je prisustvovao i Predrag Stankov, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina i Vojislav Tabački, predsednik Sportskog saveza Zrenjanina, dok su u delegaciji OSS su bili Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Vladimir Grbić, potpredsednik OSS, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, Darko Đuričković, koordinator nacionalnih selekcija OSS i Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS.

 

 

IZJAVA ALEKSANDRA BORIČIĆA

 

 

IZJAVA MILETE MIHAJLOVA

 

 

IZJAVA SLOBODANA MILOŠEVIĆA

 

 

IZJAVA VLADIMIRA GRBIĆA

 

 

IZJAVA ZORANA AVRAMOVIĆA

 

Zrenjanin će biti domaćin turnira A grupe kvalifikacija za XVI SP 2011. u konkurenciji juniorki, koji će se odigrati od 18. – 22. maja. Pored Srbije, u Zrenjaninu će igrati Poljska, Grčka, Portugalija i Crna Gora.

U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu odigraće se utakmice C grupe XXVII EP 2011. u konkurenciji seniorki. U Zrenjaninu će igrati Poljska, Rumunija, Češka i Izrael od 24. – 26. septembra.