>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Prvenstvo Srbije 2011. za učenice i učenike srednjih škola u Pirotu

SAVEZ ZA ŠKOLSKI SPORT I OLIMPIJSKO VASPITANJE SRBIJE

 

U beogradskom „Sport kafeu“ danas je održana konferencija za novinare povodom Prvenstva Srbije 2011. za učenice i učenike srednjih škola, koje će se odigrati od 16. – 18. marta u Pirotu. Konferenciji su prisustvovali Borisav Stanković, generalni sekretar Saveza za školski sport i olimpijsko vaspitanje Srbije, Slobodan Čičanović, savetnik u Savezu za školski sport i olimpijsko vaspitanje Srbije, Jelena Marijan, profesor Osme beogradske gimnazije, Marko Drobnjak, Raško Jovanović i Ljubomir Jovanović, igrači Osme beogradske gimnazije. Konferenciji su prisustvovali i Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IZJAVA SLOBODANA ČIČANOVIĆA

 

 

IZJAVA MARKA DROBNJAKA

 

Prvenstvo Srbije 2011. za učenice i učenike srednjih škola zajednički organizuju Savez za školski sport i olimpijsko vaspitanje Srbije, Saveza sa školski sport i olimpijsko vaspitanje Pirota, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta.

Prvenstvo Srbije u konkurenciji učenica odigraće se 16. i 17. marta, a na prvenstvu će učestvovati: Gimnazija „Svetozar Marković“ iz Novog Sada, Gimnazija „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Novog Sada, Srednja škola iz Malog Zvornika, Druga kragujevačka gimnazija, Gimnazija „Svetozar Marković“ iz Jagodine, Gimnazija „Vuk Karadžić“ iz Trstenika, Gimnazija iz Leskovca, Medicinska škola iz Kosovske Mitrovice i Gimnazija iz Pirota.

Prvenstvo Srbije u konkurenciji učenika odigraće se 17. i 18. marta, a na prvenstvu će učestvovati: ETŠ „Mihajlo Pupin“ iz Novog Sada, Gimnazija „Svetozar Marković“ iz Novog Sada, Osma beogradska gimnazija, Druga kragujevačka gimnazija, Srednja škola iz Velikog Gradišta, Ekonomsko – trgovinska škola iz Kruševca, Tehnička škola iz Pirota, Medicinska škola iz Kosovske Mitrovice i Gimnazija iz Pirota.

 

 

Propozicijama takmičenja je predviđeno da devet ekipa bude podeljeno u tri grupe. Po završetku prve faze takmičenja, tri prvoplasirane ekipe će formirati grupu za plasman od 1. – 3. mesta, drugoplasirane ekipe grupu za plasman od 4. – 6. mesta, a trećeplasirane ekipe grupu za plasman od 7. – 9. mesta.

Rezultate i fotografije sa prvenstva možete pronaći na sajtu: http://www.skolskisportsrbije.org.rs/