>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Održana redovna sednica Predsedništva i Izvršnog odbora

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

 

U beogradskom hotelu M, danas je održana redovna sednica Predsedništva i Izvršnog odbora OSS.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aleksandar Boričić, predsednik OSS, predsedavao je sednicom, a prisustvovali su Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS, Goran Ćato, predsednik predsedništva UOKPL, Milan Jovanović, predsednik UOKRL, Dejan Jovanović, predsednik UOSS, Dragomir Gerasimović, predsednik komisije za pravila i propise OSS, Dragoljub Milošević, predsednik interne kontrole OSS i predsednik OSB, Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS, Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL, Dušan Keser, komesar takmičenja UOKRL, Bojana Bogićević Dukić, koordinator za beach – volley OSS, Goran Nešić, potpredsednik UOTS, Biljana Matić, kontista OSS i Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS.

 

 

 

 

 

Na sednici su usvojeni finansijski izveštaj za 2010. godinu, izveštaj o nacionalnim takmičenjima, izveštaj disciplinskog sudije i arbitražne komisije, kao i finansijski plan OSS za 2011.

Takođe, usvojen je izveštaj o takmičarskim rezultatima u 2010, kao i plan zvaničnih takmičenja nacionalih reprezentacija u 2011. i  informacija o pripremama za organizaciju međunarodnih takmičenja u Srbiji.

Posebno je razmatrana saradnja sa Ministarstvom omladine i sporta, Olimpijskim komitetom i Sportskim savezom Srbije.

Na sednici predsedništva i Izvršnog odbora OSS usvojena je i informacija o međunarodnim aktivnostima OSS u prethodnom periodu.

 

 

IZJAVA ALEKSANDRA BORIČIĆA

 

 

IZJAVA SLOBODANA MILOŠEVIĆA

 

Na sednici je saopštena i informacija ko su prvi treneri nacionalnih reprezentacija Srbije u 2011. Zoran Terzić je prvi trener ženske seniorske reprezentacije, Ratko Pavličević je prvi trener ženske juniorske reprezentacije, a Marijana Boričić je prvi trener ženske kadetske reprezentacije Srbije. Igor Kolaković je prvi trener muške seniorske reprezentacije, Milan Žarković je prvi trener muške juniorske reprezentacije, a Milan Đuričić je prvi trener muške kadetske reprezentacije Srbije.

Na sednici su razmatrane dopune i izmene pravilnika OSS.