>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Donacija OSS Kraljevu – montažna kuća od 55 kvadrata

HUMANITARNA AKCIJA “POMOĆ ZA KRALJEVO”

Aleksandar Boričić, predsednik OSS, predvodio je delegaciju, u kojoj su bili Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, Goran Ćato, predsednik UOKPL i Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL, koja je danas posetila Kraljevo. Delegaciju OSS je primio Ljubiša Simović, gradonačelnik Kraljeva. Odbojkaški savez Srbije će Kraljevu donirati montažnu kuću površine 55 m2. Takođe, OSS je otvorio poseban, namenski, žiro račun u okviru humanitarne akcije “Pomoć za Kraljevo”. Broj žiro računa je 125 – 1783644 – 75 (Piraeus banka AD), a informacije za uplate iz inostranstva (u devizama), možete pronaći na naslovnoj strani sajta OSS: www.ossrb.org na posebnom baneru za akciju “Pomoć za Kraljevo”.

 

 

 

 

Zahvaljujući odbojkaškoj organizaciji, Kraljevo će dobiti još jednu montažnu kuću. Opština Inđija, gde će biti odigrano X EP 2013. u konkurenciji kadeta, donirala je Kraljevo jednu montažnu kuću.

Odbojkaški savez Srbije je 100 000 dinara donirao Darku Lazareviću, fizioterapeutu Ribnice i muške juniorske reprezentacije Srbije, čija je kuća oštećena u novembarskom zemljotresu, koji je pogodio Kraljevo.

 

 

- Odbojkaška porodica je velika i složna i svi zajedno smo želeli da pomognemo Kraljevo, koje je zadesila velika nevolja. Odlučili smo se za donaciju montažne kuće jednoj ugroženoj porodici i to u saradnji sa Kriznim štabom lokalne samouprave. Kraljevo ima jasnu i bitnu poziciju u našoj organizaciji, a OK Ribnica posebno mesto. Klub koji radi u jako teškim uslovima je decenijama stabilan prvoligaš i klub koji stvara fantstične igrače i trenere, i to mora da se ceni. Upravo takvi centri, kao što je Kraljevo, drže odbojkaški Srbiju na visokim pozicijama. – istakao je Aleksandar Boričić, predsednik OSS.

 

 

- Veoma smo zahvalni Odbojkaškom savez Srbije. Pokazali ste zašto ste već godinama najbolji. Mi u Kraljevu smo posebno vezani za odbojku, a Ribnica je već decenijama naš najbolji klub. To govore rezultati i zato sam srećan što u takvom kolektivu imamo izvanrednog sportskog ambasadora i sada vidimo koliko se Ribnica uvažava i u OSS. Ušli smo u veliki projekat izgradnje nove Hale sportova i siguran sam da ćemo njenim završetkom do kraja godine, svim sportistima Kraljeva pružiti najviše i najbolje. – naglasio je Ljubiša Simović, gradonačelnik Kraljeva.

 

 

 

 

Delegacija OSS, zajedno sa domaćinima iz Kraljeva, posetila je i nove prostorije OK Ribnica, gde se upoznala sa radom i organizacijom najboljeg sportskog kolektiva u Kraljevu.

 

 

Takođe, delegacija OSS je prisustvovala i svečanom proglašenju najboljih sportista Kraljeva u 2010. Dragan Đorđević, predsednik OK Tehničar i drugi trener muške juniorske reprezentacije Srbije, predao je poklone predstavnicima OSS.

Prošla godina je bila veoma uspešna za odbojkaške klubove u Kraljevu: Ribnica je osvojila BVA Kup, a odbojkašice Gimnazijalca su se plasirale u Prvu ligu.

Najbolji sportski kolektiv u Kraljevu, u 2010. je Odbojkaški klub Ribnica. Predraga Bićanin, tehničar Ribnice, je najbolji sportista Kraljeva, dok je u ženskoj konkurenciji najbolja Kristina Medanović, bloker Gimnazijalca.