>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Priređen prijem povodom odlaska Aleksandra Šperla na novu dužnost

 

MINISTARSTVO OMLADINE I SPORTA SRBIJE

 

Snežana Samardžić – Marković, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, priredila je danas u hotelu Trim u Beogradu, prijem povodom odlaska Aleksandra Šperla, predsednika UO Kompanije „Vip mobile“ na novu dužnost. Prijemu su prisustvovali ugledni gosti iz Ministarstva omladine i sporta Srbije, Odbojkaškog saveza Srbije, Kompanije „Vip mobile“, Telekoma i Telenora.

 

 






 

 

 

U prijatnom ambijentu, pored zahvalnosti upućenih Aleksandru Šperlu i Kompaniji „Vip mobile“ za podršku srpskom sportu, pohvale su upućene i Telekomu i Telenoru. Takodje, gostima je predstavljen Tanasis Kacirumpas, novi predsednik UO Kompanije „Vip mobile“.

Aleksandar Boričić, predsednik OSS, predvodio je delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije u kojoj su bili Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, Snežana Mišić, administrativni direktor OSS i Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS.

Snežana Samardžić – Marković, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, predala je Aleksandru Šperlu plaketu Ministarstva omladine i sporta i monografiju o Srbiji.

Aleksandar Boričić, predsednik OSS, predao je Aleksandru Šperlu specijalnu plaketu Odbojkaškog saveza Srbije.

 


IZJAVA SNEŽANE SAMARDŽIĆ – MARKOVIĆ

 


IZJAVA ALEKSANDRA BORIČIĆA

 


IZJAVA ALEKSANDRA ŠPERLA

 


IZJAVA TANASISA KACIRUMPASA