>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U petak će lopte dobiti 118 725 osnovaca u 22 grada u Srbiji

„ODBOJKA SUTRA – LOPTE ZA POBEDE“

 

Odbojkaški savez Srbije, u saradnji sa Kompanijom „Vip mobile“, generalnim sponzorom OSS, nastavlja sa akcijom „Odbojka sutra – Lopte za pobede“, kojom je planirano da sve osnovne škole u Srbiji dobiju odbojkaške lopte „Mikasa“. Akcija se realizuje uz podršku i saglasnost Ministarstva prosvete Srbije i Ministarstva omladine i sporta Srbije. U petak, 28. maja, lopte će dobiti učenici osnovnih škola u 22 grada u Srbiji (Aleksandrovac, Apatin, Aranđelovac, Bačka Palanka, Bela Crkva, Belegiš, Beograd, Vladimirci, Vladičin Han, Vrbas, Vršac, Zrenjanin, Kikinda, Kovin, Kuršumlija, Pančevo, Paraćin, Plandište, Sombor, Sremska Mitrovica, Čajetina, Šabac). Centralna svečanost će se održati u „Kristalnoj dvorani“ u Zrenjaninu u 11,00 časova, dok će svečanosti u ostalim gradovima početi u 12,00 časova.

 

 

 

 

 

 

Lopte će biti podeljene učenicima iz 441 osnovne škole, koje imaju ukupno 118 725 učenika, a svečanosti podele lopti će se održati u 22 grada u Srbiji.

U Aleksandrovcu će lopte dobiti osnovci iz 35 škola iz Aleksandrovca (Vitkovo, Stubal, Drenča, Vratari, Lesenovci, Zleginje, Trnavci, Subotica, Gornji Stupanj, Garevina, Laćisled, Donji Stupanj, Dašnica, Mrmoš, Vrbnica, Dobronjupci, Ljubinci, Šljivovo, Velika Vrbnica, Latkovac, Puhovac, Leskovica, Velja Glava, Pleš, Grčak, Bzenice, Strmenica, Koznica, Ploča, Jelakci, Gornje Rataje, Donje Rataje, Tuleš).

U Apatinu će lopte dobiti učenice i učenici iz pet škola iz Apatina, Prigrevice, Svilojeva, Kupusine i Sonte.

U Aranđelovcu će lopte dobiti osnovci iz 11 škola iz Aranđelovca, Orašca, Stojnika, Darosave, Venčana, Ranilovića i Sela Banja.

U Bačkoj Palanci će lopte dobiti osnovci iz 16 škola iz Bačke Palanke, Tovariševa, Obrovca, Mladenova, Silbaša, Despotova, Paraga, Pivnica, Gajdobre, Nove Gajdobre, Čelareva, Neština i Vizića.

U Beloj Crkvi, lopte će dobiti učenice i učenici iz 7 škola iz Bele Crkve, Jasenova, Vračevog Gaja, Kušića, Kruščice i Grebenca.

U Belegišu će lopte dobiti učenice i učenici iz OŠ „Vera Miščević“.

U Beogradu će lopte dobiti osnovci iz 40 škola iz opština Stari Grad, Voždovac, Zemun, Barajevo, Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Zvezdara i Vračar, kao i 2026 učenica i učenika iz 12 specijalnih škola.

U Vladimircima će lopte dobiti osnovci iz 23 škole iz Vladimiraca, Belotića, Debrca i Prova.

U Vladičinom Hanu će lopte dobiti učenice i učenici iz 17 škola iz Negotina, Urovice, Jabukovca, Prahova, Dušanovca, Kobišnice, Štrbika i Rajca.

U Vrbasu će lopte dobiti osnovci iz 9 škola iz Vrbasa, Bačkog Dobrog Polja, Savinog Sela, Zmajeva, Kucure i Ravnog Sela.

U Vršcu će lopte dobiti osnovci iz 12 škola iz Vršca, Uljme, Kuštilja, Pavliša, Velikog Središta, Izbišta i Gudurice.

U Zrenjaninu će lopte dobiti učenice i učenici iz 30 škola iz Zrenjanina, Mužlje, Ečke, Melenaca, Čente, Aradca, Belog blata, Farkaždina, Perleza, Banatskog Despotovca, Botoša, Elemira, Stajićeva, Orlovata, Tomaševca, Lazareva, Knićanina, Lukićeva, Jaše Tomića, Krajišnika i Sečnja.

U Kikindi će lopte dobiti osnovci iz 16 škola iz Kikinde, Bašaida, Iđoša, Nakova, Banatskog Velikog sela, Mokrina, Banatske Topole, Ruskog sela, Novih Kozaraca i Sajana.

U Kovinu će lopte dobiti osnovci iz 10 škola iz Kovina, Pločica, Skorenovca, Bavaništa, Gaja, Mramorka, Deliblata i Dubovca.

U Kuršumliji, lopte će dobiti 1830 učenika i učenica iz osnovnih škola „Drinka Pavlović“ i „Miloje Zakić“.

U Pančevu će lopte dobiti osnovci iz 20 škola iz Pančeva, Starčeva, Omoljice, Ivanova, Banatskog Brestovca, Jabuke, Glogonja, Kačareva, Banatskog Novog sela i Dolova.

U Paraćinu će lopte dobiti učenice i učenici iz 34 škole iz Paraćina, Davidovca, Glavice, Čepura, Mirilovca, Lebina, Donjeg Vidova, Striže, Sikirice, Ratara, Gornjeg Vidova, Busilovca, Golubovca, Drenovca, Krežbinca, Potočca, Svojnova, Raševice, Trešnjevice, Popovca, Bošnjana, Buljana, Šaludovca, Zabrege, Stubice, Donje Mutnice, Lešja, Plane, Gornje Mutnice, Klačevice i Izvora.

U Plandištu će lopte dobiti osnovci iz 11 škola iz Plandišta, Margite, Velikog Gaja, Kupinika, Barica, Jermenovaca, Velike Grede, Miletićeva, Banatskog Sokolca, Hajdučice i Starog Leca.

U Somboru će lopte dobiti osnovci iz 21 škole iz Sombora, Alekse Šantića, Bačkog Monoštora, Bačkog Brega, Koluta, Gakova, Doroslova, Telečke, Bezdana, Svetizara, Riđice, Stapara, Stanišića, Kljajićeva i Čonoplje.

U Sremskoj Mitrovici, lopte će dobiti učenice i učenici iz 30 škola iz Sremske Mitrovice, Velikih Radinaca, Bešenova, Čalme, Divoša, Stare Bingule, Šašinaca, Jarka, Grgurevaca, Šuljama, Manđelosa, Ležimira, Šišatovca, Laćarka, Martinaca, Kuzmina, Bosuta, Sremske Rače, Mačvanske Mitrovice, Noćaja, Ravnja, Salaša Noćajskog, Zasavice i Radenkovića.

U Čajetini će lopte dobiti osnovci iz 17 škola iz Čajetine, Zlatibora, Jablanice, Dobroselice, Golova, Mušveta, Alinog Potoka, Sirogojna, Ljubiša, Rožanstva, Gostilja, Željina, Mačkata, Šljivovice, Gornje Šljivovice, Tripkova i Krive Reke.

U Šapcu će lopte dobiti učenice i učenici iz 62 škole iz Šapca, Jelenče, Žabara, Male Vranjske, Cerovca, Jevremovca, Varne, Pocerskog Metkovića, Grušića, Desića, Maova, Slatine, Drenovca, Dobrića, Bogosavca, Culjkovića, Radovašnice, Letnjikovca, Pocerskog Pričinovića, Gornje Vranjske, Orida, Mišara, Orašca, Mrđenovca, Predvorice, Kormana, Miokusa, Tabanovića, Mačvanskog Pričinovića, Ševarica, Kasarskih livada, Majura, Štitara, Lipolista, Bele Reke, Duvaništa, Slepčevića, Zminjka, Petlovače, Prnjavora, Ribara, Petkovice, Volujca, Krivaje, Nakučana, Bukora, Gornje Rumske, Donje Rumske, Dvorišta, Bojića, Sinoševića, Zablaća i Metlića.