>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Novi “Tattoo” sa odbojkaškom maskom !

KOMPANIJA “VIP MOBILE”

 

Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, u saradnji sa Odbojkaškim savezom Srbije, pripremio je specijalno iznenađenje za  ljubitelje odbojke. Svi novi postpejd korisnici koji kupe HTC Tattoo  telefon na poklon dobijaju jedinstvenu odbojkašku masku za ovaj uređaj. Stefana Veljković i Vladimir Grbić su prvi sa svojom porodicom i prijateljima komunicirali preko novog  sportskog Tattoo telefona, uz oduševljenje karakteristikama i činjenicom da  je ekskluzivno  ,,obučen’’ u boje Odbojkaškog saveza Srbije.

 

 

 

 

 

 

– Drago mi je što je Vip odlučio da svojim korisnicima ponudi ekskluzivnu odbojkašku masku za Tattoo uređaj. Ponosni smo što  je Odbojkaški savez jedina sportska organizacija u Srbiji koja ima sopstveni brendirani telefon. – izjavio je Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

 

 

– Dizajniranjem ove maske želeli smo da nastavimo da popularizujemo odbojku i da pokažemo koliko ozbiljno shvatamo našu saradnju sa Odbojkaškim savezom Srbije. Siguran sam da će je odlično prihvatiti, ne samo ljubitelji sporta, već svi naši korisnici koji vode aktivan i zdrav život i prepoznaju važnost fer igre i timskog duha. – naglasio je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile.

 

 

Elegantni  HTC Tattoo telefon sa ekranom osetljivim na dodir može se kupiti u Vip centrima širom Srbije po početnoj ceni od 1 dinar u okviru tarife “Postpejd 1800”, koja uključuje 1800 Mb besplatnog prenosa podataka i odgovarajuću količinu uključenih minuta, SMS ili MMS poruka i besplatnih poziva u okviru Vip mreže.