>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Pokloni i za beogradske osnovce

"ODBOJKA SUTRA – LOPTE ZA POBEDE"

U okviru akcije „Odbojka sutra – Lopte za pobede“, u beogradskoj dvorani Sport Eko danas su podeljene lopte osnovcima iz 20 škola iz prestonice, iz opština Stari grad, Čukarica, Grocka, Palilula, Zvezdara, Vračar, Surčin i Novi Beograd.

Lopte su učenicima, direktorima i nastavnicima fizičkog vaspitanja uručili Jelena Aleksić, supervizor direktne prodaje kompanije Vip mobile, generalnog sponzora Odbojkaškog saveza Srbije, Dragoljub Milošević, predsednik Odbojkaškog saveza Beograda i Dragan Tadić, direktor takmičenja Odbojkaškog saveza Srbije.



Podeli lopti prethodila je revijalna utakmica učenika i učenica osnovnih škola “Dušan Vukasović Diogen" iz Bečmena odnosno osnovnih škola "22. oktobar" i "Vuk Karadžić" iz Surčina. Početni udarac izvela je Marija Pucarević, reprezentativka Srbije i kapiten Poštara 064.

 

 

Jelena Aleksić, supervizor direktne prodaje kompanije Vip mobile, pozdravila je nastavak akcije „Odbojka sutra – Lopte za pobede“

- Kao generalni sponzori Odbojkaškog saveza Srbije zadovoljni smo što će u toku akcije biti podeljeno 20 000 lopti, drago nam je što treći deo ove akcije obuhvata 31 grad u Srbiji i škole u njima. Pozitivan duh, želja za napredovanjem, potreba da se bude jedinstven su ideali koje dele Vip i Odbojkaški savez Srbije – rekla je Jelena Aleksić i podsetila da će kompanija Vip mobile i ovog leta biti pokrovitelj Vip masters turnira u odbojci na pesku.

 

 

Dragoslav Milošević, predsednik Odbojkaškog saveza Beograda pozdravio je sve učesnike okupljanja u dvorani Sport Eko.

- Hvala učenicima i nastavnicima i direktorima škola na velikom odzivu. Odbojka će nam pomoći u vaspitanju, koji će učiniti da neki od ovih učenika postanu najbolji sportisti na svetu. Srećan sam što ste ovde i što možemo da vas darivamo – rekao je Milošević.

 

 

Dragan Tadić, direktor takmičenja Odbojkaškog saveza Srbije je istakao značaj aktivnosti koje zajedničkim snagama sprovode kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije.
- Naše je opredeljenje da se pažnja posveti mladima, želja nam je da oni zavole odbojku. Nadamo se da će među učenicima koji dobiju lopte stasati novi reprezentativci, odnosno da će popularizacija odbojke nastaviti da raste – istakao je Tadić nemerljiv doprinos kompanije Vip mobile:

- Generalni sponzor Odbojkaškog saveza Srbije je našao zajednički interes u ovoj akciji, nastojimo da omladinu usmerimo na sport. U budućnosti očekujemo još ovakvih akcija – rekao je Dragan Tadić.

 

 

Tokom današnje akcije lopte su dobile sledeće beogradske škole, "Vuk Karadžić" i "Drinka Pavlović" iz opštine Stari grad, "Đorđe Krstić", "Filip Kljajić Fića", "Josif Pančić", "Vuk Karadžić" iz Čukarice. Lopte su otišle i učenicima pet osnovnih škola iz opštine Palilula, "Rade Drainac", "Stevan Sremac", "Vasa Pelagić", "Vlada Aksentijević", "Zaga Malivuk".
Osnovna škola "Vladislav Petković DIS" iz Zvezdare, "Sveti Sava" iz Vračara, "Jovan Sterija Popović" iz Novog Beograda takođe su dobile lopte. Tri škole iz Surčina, "22. oktobar", "Dragan Vukasović Diogen", "Vuk Karadžić", odnosno škola Branko Radičević iz Čukarice, te škola "Sveti Sava" i "Ilija Garašanin" iz Grocke nagrađeni su „Mikasa“ loptama.

 

 

Odbojkaški savez Srbije, u saradnji sa Kompanijom „Vip mobile“, generalnim sponzorom OSS, nastavlja sa akcijom „Odbojka sutra – Lopte za pobede“, kojom je planirano da sve osnovne škole u Srbiji dobiju odbojkaške lopte „Mikasa“.

Akcija se realizuje uz podršku i saglasnost Ministarstva prosvete Srbije i Ministarstva omladine i sporta Srbije.