>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Nastavak uspešne saradnje sa WIENER STADTISCHE osiguranjem

OSS – WIENER STADTISCHE OSIGURANJE – UOKPL

U beogradskom Sport kafeu danas je ozvaničen nastavak uspešne saradnje između Odbojkaškog saveza Srbije, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, pa će se četvrtu godinu za redom elitno takmičenje odbojkašica i odbojkaša Srbije zvati Wiener Stadtische Super liga.










Odbojkaški savez Srbije su predstavljali Aleksandar Boričić, predsednik OSS i izvršni potpredsednik FIVB, Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.


Kompaniju Wiener Stadtische osiguranje predstavljali su Kristof Rat, član Upravnog odbora Kompanije, Jelena Otašević, direktor marketinga i Gerald Veber, direktor investicija Vienna Insurance Group.


UOKPL su predstavljali Goran Ćato, predsednik predsedništva i Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja.
Miodrag Simeunović, g lavni i odgovorni urednik Sportskog žurnala, predstavljao je medijskog sponzora i partnera Wiener Stadtische Super lige za odbojkašice i odbojkaše.



Specijalni gosti na svečanosti bili su Rit Oms, potpredsednik CEV i Vladimir Grbić, član Komisije FIVB za razvoj odbojke.



IZJAVA ALEKSANDRA BORIČIĆA


IZJAVA KRISTOFA RATA


IZJAVA RIT OMS


IZJAVA MIODRAGA SIMEUNOVIĆA


IZJAVA GORANA ĆATA

Vladimir Grbić, član Komisije FIVB za razvoj odbojke, predao je Kristofu Ratu specijalno priznanje za akciju „Najbolja odbojkašica i odbojkaš meseca“.


Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS, predao je Miodragu Simeunoviću specijalno priznanje za akciju „Najbolja odbojkašica i odbojkaš meseca“.


Svečanosti su prisustvovali predstavnici svih klubova koji igraju u Wiener Stadtische Super ligi.


Marija Pucarević, kapiten Poštara 064, predala je Kristofu Ratu dres šampiona Srbije i pobednika Wiener Stadtische Super lige za odbojkašice u prošloj sezoni.


Milan Ilić, kapiten Radničkog iz Kragujevca, predao je Kristofu Ratu dres i zastavicu kluba, šampiona Srbije i pobednika Wiener Stadtische Super lige za odbojkaše u prošloj sezoni.