>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Tradicionalni turnir od ponedeljka do srede uz poseban zdravstveni protokol

55. “MAJSKI TURNIR” – TROFEJ BEOGRADA 2020.

55. „Majski turnir“, turnir gradskih omladinskih reprezentacija – Trofej Beograda 2020. odigraće se od 21. do 23. decembra. Na turniru će igrati 19 ekipa u ženskoj (2003. i mlađe) i 5 ekipa u muškoj konkurenciji (2002. i mlađi) sa teritorije Odbojkaškog saveza Beograda.

 

 

 

Tradicionalni i jubilarni turnir nije odigran u svom uobičajenom terminu zbog pandemije virusa korona, pa će se odigrati u vanrednim uslovima od ponedeljka do srede. Odbojkaški savez Beograda organizuje turnir pod pokroviteljstvom Odbojkaškog saveza Srbije i Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

Turnir će se odigrati pod posebnim zdravstvenim protokolom i bez prisustva gledalaca u dvoranama SC „Master“ i „Žarkovo“ i sali Četvrte beogradske gimnazije.

U konkurenciji kadetkinja igraće As, As Batajnica, Beograd, Blok Aut, Vizura 1, 21. maj, Laki star, Obilić 1, Partizan 1, Radnički Blasters, Roda, Sterija, Crvena zvezda 1, Crno Bele i Crnjanski.

U kvalifikacijama će igrati Vizura 2, Obilić 2, Partizan 2 i Crvena zvezda 2, a samo pobednik će igrati u takmičenju po grupama.

U konkurenciji kadeta igraće As, Crvena zvezda, Laki star, Partizan i Železničar.

Više informacija na: http://www.osb.org.rs/