>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Raspisani izbori za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije

OSS – IZBORNI KONGRES 2020.

Odbojkaški savez Srbije raspisao je danas (četvrtak, 29. oktobar) izbore za predsednika OSS, u skladu sa Statutom Odbojkaškog saveza Srbije.

 

 

 

Redovna, izborna Skupština Odbojkaškog saveza Srbije održaće se u subotu, 7. novembra u hotelu „Hajat Ridžensi“, Milentija Popovića 5, Novi Beograd u 12.00 časova.

 

Uslovi kandidature za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije:

-     Kandidatura za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije sprovodi se po članovima 31. i 37, stav 2, Statuta Odbojkaškog saveza Srbije, kao i po članovima 29. i 30. Poslovnika o radu Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije.

-     Kandidat za Predsednika Odbojkaškog saveza Srbije mora da ispunjava i uslove iz člana 33. Zakona o sportu Republike Srbije, u suprotnom će se kandidatura smatrati nevažećom.

-     Kandidatura se podnosi u skladu sa članom 31. Statuta Odbojkaškog saveza Srbije, a najkasnije tri dana pre održavanja redovne izborne Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije.

 

Predlog kandidature za predsednika OSS članovi Skupštine OSS dostavljaju Ivanu Kneževiću, generalnom sekretaru OSS, putem elektronske pošte (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) najkasnije do srede, 4. novembra do 12.00 časova.