>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Održana redovna Skupština OSS

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

Redovna Skupština Odbojkaškog saveza Srbije održana je danas (subota, 1. avgust) preko platforme za sastanke (Google Meeting) zbog epidemiološke situacije u Srbiji i mera Vlade Srbije. U radu Skupštine je učestvovalo 48 od 50 delegata. Zoran Gajić, predsednik OSS, otvorio je zasedanje Skupštine, čiji rad su iz prostorija OSS zajedno posmatrali Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, Jelena Nikolić, potpredsednik OSS i Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS. Skupštinom je predsedavao Petar Bogunović, predsednik OSV.

 

 

 

 

 

 

Skupština OSS je izvršila verifikaciju delegata, a zatim je usledio izveštaj Nadzornog odbora za 2019, kao i usvajanje finansijskog izveštaja za 2019. Razmatran je i finansijski plan za 2020.

Delegati Skupštine OSS su jednoglasno doneli odluke o izmenama i dopunama Statuta OSS, a usvojen je i poslovnik o radu Skupštine OSS.

Zoran Gajić, predsednik OSS, informisao je delegate o rezultatima ostvarenim od prethodne sednice Skupštine OSS, kao i o planovima za naredni period.

Delegati su jednoglasno doneli sve odluke na današnjoj sednici Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije.

 

 

Izjava Zorana Gajića