>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Pozdravi iz Japana za odbojkašice i OSS

OSS – GRAD HOFU

Građani Hofua poslali su pismo podrške Odbojkaškom savezu Srbije i odbojkašicama Srbije. Jutaka Ikeda, gradonačelnik Hofua, pozdravio je prijatelje u Srbiji zajedno sa učenicima osnovne škole Saba, a pozdrave su poslali i odbojkaški tim srednje škole Seiei, odbojkaški tim Takagavagakuen, stanovnici okruga Mure, kao i Tadaši Nagai, Giiči Ajame i Osamu Hirašita iz Društva Japan – Srbija i gospodin Savata u ime Sportskog saveza Hofua.

 

 

 

U pismu, čiju integralnu verziju prenosimo, stoji:

- Poštovani rukovodioci Odbojkaškog saveza Srbije i poštovane odbojkašice Srbije,

primite naše pozdrave i najlepše želje.  Verujemo da  nastavljate pripreme za Olimpijadu u Tokiju uprkos pandemiji COVID 19.

Građani Hofua, Društvo Japan – Srbija, svi mi navijamo za vas svim snagama i verujemo da ćete da osvojite zlatnu medalju.

Radujemo se susretu sa vama u Hofu naredne godine kada budete došli na treninge pred Olimpijske igre. – navedeno je u pismu, uz potpis:

Grad Hofu, Društvo Japan – Srbija, Ogranak Društva Japan – Srbija u Hofu i Sportski savez grada Hofu.

 

 

Informaciju nam je poslao Tadaši Nagai, nekadašnji ambasador Japana u Srbiji, počasni građanin Beograda, nosilac ordena jugoslovenske zvezde II stepena, dobitnik “Zlatne plakete OSS” i predsednik Društva Japan – Srbija.

Ugovor o saradnji između OSS i Grada Hofua potpisali su u julu 2017. Zoran Gajić, predsednik OSS i Masato Macuura, tadašnji gradonačelnik Hofua.

Hofu se nalazi na jugu Japana u prefekturi Jamaguči, rodnom kraju Tadašija Nagaija.