>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

„Mg Mivela“ zvanična voda Odbojkaškog saveza Srbije u naredne tri godine

OSS – „NOVA SLOGA“

 

Dragana Puzović, direktor kompanije Nova Sloga, i Zoran Gajić, predsednik OSS, potpisali su danas Ugovor o saradnji između Nove Sloge i Odbojkaškog saveza Srbije u naredne tri godine, u konferencijskoj sali Turističke organizacije Srbije u Beogradu.

 

 

 

 

 

Ugovorom je „Mg Mivela“ postala zvanična voda Odbojkaškog saveza Srbije, odnosno svih nacionalnih reprezentacija.

 

 

IZJAVA DRAGANE PUZOVIĆ

 

 

IZJAVA ZORANA GAJIĆA

 

 

 

 

 

Nova Sloga će obezbediti prirodnu mineralnu vodu za nacionalne reprezentacije, a Mg Mivela će, osim hidrataciji, doprineti stabilnom unosu potpuno rastvorljivog magnezijuma. Upravo zbog toga napravljena je posebna edicija Mg Mivela flašica, namenjena isključivo konzumaciji sportista i članova Odbojkaškog saveza Srbije.
Prirodna mineralna voda Mg Mivela je bogata magnezijumom u njegovom prirodnom obliku, koji je neophodan za normalan rad mišića, kao i za smanjenje zamora tokom i nakon fizičke aktivnosti. Upravo iz tog razloga nameće se kao partner Odbojkaškom savezu Srbije i svim njegovim sportistima. Mg Mivela izvire u selu Veluće, kod Trstenika, u okruženju netaknute prirode, odakle se voda crpi sa 86m dubine i flašira se u skladu sa najstrožijim svetskim standardima.