>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Derbi Đerdap – Radnički, Vojvodina NS Seme protiv Borca iz Starčeva, Crvena zvezda u Subotici, Klek Srbijašume dočekuje Novi Pazar Junior

SENIORI – 48. KUP SRBIJE – ČETVRTFINALE

 

Žreb četvrtfinala 48. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša obavljen je danas u beogradskom hotelu „M“. Vojvodina NS Seme, aktuelni pobednik Kupa Srbije gostovaće u prvoj utakmici u Pančevu protiv Borca iz Starčeva, Crvena zvezda će na megdan Spartaku u Suboticu, a Klek Srbijašume će dočekati Novi Pazar Junior. Derbi četvrtfinala Kupa Srbije odigraće Đerdap iz Kladova i Radnički iz Kragujevca. Utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša odigraće se 25. i 28. decembra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Žrebom su rukovodili Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS, Dušan Keser, vrhovni sudija UOSS i Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL.

Parove osmine finala Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša izvlačila je Ana Avramović, generalni sekretar OK Crvena zvezda.

 

 

 

IZJAVA MILETE ADŽIĆA, DIREKTORA ĐERDAPA IZ KLADOVA

 

 

IZJAVA MIODRAGA ZAGORCA, DIREKTORA RADNIČKOG IZ KRAGUJEVCA

 

 

IZJAVA ISMAILA DUPLJAKA, PREDSEDNIKA OK NOVI PAZAR JUNIOR

 

 

IZJAVA LASLA LUKAČA, SPORTSKOG DIREKTORA CRVENE ZVEZDE

 

 

SENIORI – 48. KUP SRBIJE – ČETVRTFINALE (25. I 28. DECEMBAR) – PAROVI:

 

ĐERDAP (KLADOVO) – RADNIČKI (KRAGUJEVAC)

 

KLEK SRBIJAŠUME – NOVI PAZAR JUNIOR

 

SPARTAK (SUBOTICA) – CRVENA ZVEZDA

 

BORAC (STARČEVO) – VOJVODINA NS SEME (NOVI SAD)

 

U četvrtfinalu Kupa Srbije igraće se po dve utakmice, a termini su 25. i 28. decembar.

Propozicijama takmičenja u Kupu Srbije, u slučaju da obe ekipe ostvare po jednu pobedu, plasman u polufinale će izboriti ekipa koja ima bolji set količnik. Ukoliko je set količnik identičan, plasman na Finalni turnir će izboriti ekipa koja ima bolji poen količnik (pojedinačno za svaku utakmicu). U slučaju da je i poen količnik identičan o plasmanu u polufinale će odlučiti “zlatni set”.