>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Žreb sutra u 12,00 časova u hotelu „M“

SENIORKE I SENIORI – KUP SRBIJE 2012/2013 – ČETVRTFINALE

 

Žreb za četvrtfinale 47. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica i 48. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša zakazan je za sutra (ponedeljak, 10. decembar) u 12,00 časova u beogradskom hotelu „M“. Plasman u četvrtfinale 47. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica izborili su Jedinstvo (Užice), Kolubara (Lazarevac), TENT (Obrenovac), Vizura Vol Art, Varadin (Petrovaradin), Crvena zvezda, NIS Spartak (Subotica) i Železničar (Lajkovac). Plasman u četvrtfinale 48. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša izborili su Spartak (Subotica), Klek Srbijašume (Klek), Vojvodina NS Seme (Novi Sad), Borac (Starčevo), Đerdap (Kladovo), Crvena zvezda, Radnički (Kragujevac) i Novi Pazar Junior.

 

 

 

 

 

 

 

U obe konkurencije žreb će biti poludirigovan, pa će u konkurenciji odbojkašica u prvom „šeširu“ biti Crvena zvezda, NIS Spartak (Subotica), Vizura Vol Art i TENT (Obrenovac), koji će biti gosti u prvim utakmicama.

U konkurenciji odbojkaša, u prvom „šeširu“ će biti Crvena zvezda, Vojvodina NS Seme (Novi Sad), Radnički (Kragujevac) i Novi Pazar Junior, koji će biti gosti u prvim utakmicama.

U četvrtfinalu Kupa Srbije u obe konkurencije igraće se po dve utakmice, a termini su 25. i 28. decembar.

Propozicijama takmičenja u Kupu Srbije, u slučaju da obe ekipe ostvare po jednu pobedu, plasman u polufinale će izboriti ekipa koja ima bolji set količnik. Ukoliko je set količnik identičan, plasman na Finalni turnir će izboriti ekipa koja ima bolji poen količnik (pojedinačno za svaku utakmicu). U slučaju da je i poen količnik identičan o plasmanu u polufinale će odlučiti “zlatni set”.