>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

NIS Vojvodina tehnički organizator

SENIORI – FINALNI TURNIR 45. KUPA SRBIJE



NIS Vojvodina iz Novog Sada je tehnički organizator 45. Finalnog turnira Kupa Srbije za odbojkaše, a u polufinalu će igrati NIS Vojvodina – Crvena zvezda i Radnički Kredi banka, Kragujevac – Partizan, odlučeno je danas žrebom u beogradskom hotelu „M“. Žrebom su rukovodili Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS, Dušan Keser, vrhovni sudija UOSS, Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL i Darko Đuričković, koordinator svih nacionalnih selekcija OSS.






NIS Vojvodina iz Novog Sada je bila jedini kandidat za tehničkog organizatora 45. Finalnog turnira Kupa Srbije za odbojkaše. Utakmice će se odigrati 27. i 28. februara u Maloj Sali SPC Vojvodina. Radio Televizija Srbije će direktno prenositi prvi polufinalni meč, kao i finale.

 

IZJAVA VASE MIJIĆA


IZJAVA LASLA LUKAČA


IZJAVA DR MIROSLAVA STOJANOVIĆA


IZJAVA NENADA GOLIJANINA

Na žrebu za Finalni turnir Kupa Srbije NIS Vojvodinu su predstavljali Vasa Mijić, direktor i Nikola Marić, sportski direktor, Crvenu zvezdu: Ana Avramović, generalni sekretar i Laslo Lukač, sportski direktor, Partizan je predstavljao Nenad Golijanin, predsednik i prvi potpredsednik OSS, a Radnički Kredi banku iz Kragujevca dr Miroslav Stojanović, predsednik i Mirko Ristović, menadžer.


Prilikom određivanja parova polufinala, Vasa Mijić, direktor NIS Vojvodine, je izvukao cedulju na kojoj je pisalo Crvena zvezda, a potom je Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, izvukao cedulju na kojoj je pisalo NIS Vojvodina.



SENIORI – FINALNI TURNIR 45. KUPA SRBIJE – NOVI SAD (MALA SALA SPC VOJVODINA), 27. I 28. FEBRUAR – RASPORED UTAKMICA:

SUBOTA, 27. FEBRUAR – POLUFINALE:
CRVENA ZVEZDA – NIS VOJVODINA            18,00 (RTS 2)
RADNIČKI KREDI BANKA, KRAGUJEVAC – PARTIZAN           20,30

NEDELJA, 28. FEBRUAR:
FINALE:                  18,00 (RTS 2)