>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U polufinalu odbojkašica Ub – TENT i Jedinstvo – Železničar, kod odbojkaša Partizan – Mladi radnik, a Niš čeka rivala

SENIORKE I SENIORI – KUP SRBIJE 2019/2020.

U Hali sportova u Lajkovcu danas je obavljen žreb za polufinale 54. Kupa Srbije 2019/2020. u konkurenciji odbojkašica i 55. Kupa Srbije 2019/2020. u konkurenciji odbojkaša, kojim je rukovodio Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, a parove su odredili Ivana Vasiljević, predsednik Uba i Živorad Lazarević, predsednik Železničara. U polufinalu u konkurenciji odbojkašica igraće Ub – TENT (Obrenovac) i Jedinstvo (Stara Pazova) – Železničar (Lajkovac). U konkurenciji odbojkaša, u polufinalu će igrati Partizan – Mladi radnik (Požarevac) i Niš – pobednik dvomeča Radnički doo (Kragujevac) – Vojvodina NS seme (Novi Sad).

 

 

 

Polufinale u obe konkurencije je predviđeno za 18. decembar i 11. januar.

Žreb je obavljen pre početka utakmice 10. kola Banka Poštanska štedionica Superlige 2019/2020. u konkurenciji odbojkašica između Železničara iz Lajkovca i Vizure.

Obe utakmice četvrtfinala odbojkaša između Radničkog doo iz Kragujevca i Vojvodine NS seme su odložene zbog učešća Novosađana u Ligi šampiona i termini će naknadno biti objavljeni.

Kretanje rezultata uživo, kao i statistiku sa utakmica Kupa Srbije možete pronaći na: http://ossrb-web.dataproject.com/CompetitionHome.aspx?ID=38 i http://ossrb-web.dataproject.com/CompetitionHome.aspx?ID=37