>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Četiri kandidata za dva pehara

SENIORKE I SENIORI – KUP SRBIJE 2018/2019.

U beogradskom hotelu “Kraun Plaza” danas je održana konferencija za novinare povodom finala Kupa Srbije 2018/2019. u obe konkurencije, koje će se odigrati u nedelju, 10. marta u Hali sportova u Lajkovcu. Konfrenciji su prisustvovali Ivana Lazarević i Mirjana Musulin, kapiten i trener Železničara iz Lajkovca, Katarina Čanak i Aleksandar Vladisavljev, kapiten i trener Crvene zvezde, Nemanja Stevanović i Dejan Matić, kapiten i trener Radničkog doo iz Kragujevca, i Lazar Dodić i Tomislav Kukanjac, zamenik kapitena i trener Crvene zveze.

 

 

 

Tehnički organizator, OK Železničar, obavestio je OSS da su sve ulaznice za utakmice u Lajkovcu rasprodate i da je u celom regionu vladalo veliko interesovanje. Broj gledalaca će biti veći nego prošle godine, s obzirom da su organizatori obezbedili veći broj mesta u parteru, gde će biti postavljene dve teleskopske tribine.

 

Izjava Ivane Lazarević

 

 

Izjava Katarine Čanak

Izjava Nemanje Stevanovića

 

 

Izjava Lazara Dodića

Izjava Aleksandra Vladisavljeva

Izjava Mirjane Musulin

Izjava Dejana Matića

Izjava Tomislava Kukanjca

 

   

   

 

 

U prvoj utakmici, u finalu 54. Kupa Srbije 2018/2019. u konkurenciji odbojkaša igraće Crvena zvezda – Radnički doo iz Kragujevca od 17.00 časova.

U drugom meču, u finalu 53. Kupa Srbije 2018/2019. u konkurenciji odbojkašica igraće Crvena zvezda – Železničar iz Lajkovca od 19.30 časova.

RTS 2 će direktno prenositi obe finalne utakmice Kupa Srbije 2018/2019.