>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Počeo Glavni turnir u muškoj konkurenciji na Adi Ciganliji

5. „VIP BEACH MASTERS 2012. – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU“

 

Prvog dana Finalnog turnira 5. „Vip Beach Masters 2012. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“, koji se igra na Adi Ciganliji, u Beogradu, počele su borbe u okviru Glavnog turnira u muškoj konkurenciji. Siniša Antonić i Marko Galešev, vodeći u trci za pobednika „Vip Beach Masters 2012.“, ostvarili su danas dve maksimalne pobede i sutra će u četvrtfinalu, od 13,20 časova igrati protiv para Nenad Tatić/Nenad Simeunović, koji su danas takođe ostvarili dva trijumfa. Stefan Basta i Igor Tešić, drugoplasirani u generalnom plasmanu, zabeležili su danas dve maksimalne pobede, pa će sutra od 14,10 časova igrati u četvrtfinalu protiv para Miljan Kiković/Marko Nikolić, koji su takođe danas ostvarili dva trijumfa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šansu za plasman u polufinale takođe imaju i pobednici sutrašnjih utakmica: Dejan Blagojević/Nemanja Komar – Dušan Komatina/Slobodan Sulomar; Đorđe Klašnić/Saša Surla – Aleksandar Gavrilov/Vladimir Knežević; Jovan Marković/Dejan Jović – Srđan Medan/Damjan Pušonjić; Nebojša Krstović/Maksim Danilov – Aleksandar Živadinović/Đorđe Borovičanin, koji će u okviru „dvostrukih eliminacija” nastaviti takmičenje.

 

 

 

 

 

 

 

Takmičenje u Glavnom žrebu u ženskoj konkurenciji počinje sutra, a danas su završene kvalifikacije.

 

 

 

Kompletne rezultate sa Finalnog turnira na Adi Ciganliji možete pronaći na sajtu OSS: http://www.ossrb.org/beach-volley-mainmenu-86/kalendar-mainmenu-87/turniri/2012/turniri/beograd-finale.html

 

Završnica ovogodišnjeg takmičenja igra se posle šest turnira „Vip Beach Volley League 2012. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“, koji su odigrani u Kragujevcu, Kladovu, Kanjiži, Baču, Bačkoj Palanci i Novom Sadu.

 

 

 

Tradicionalno, na Finalnom turniru u Beogradu organizovana je i “Vip Beach Masters škola odbojke’’, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije “Vip mobile”, generalnog sponzora OSS, za devojčice i dečake uzrasta do 14 godina, koju vodi Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip Beach Masters 2012.“, odnosno „Vip Beach Volley lige 2012.“. Današnjem, prvom času na Adi Ciganliji prisustvovalo je više od 150 devojčica i dečaka.

Škola odbojke, koja je besplatna, održaće se i sutra od 10,00 – 11,00 i od 17,00 – 18,00 časova, kao i u nedelju, 02. septembra od 14,00 – 15,00 časova.

Najava „Škole odbojke“ održaće se sutra (subota, 01. septembar) od 13,00 časova u prodajnom objektu Kompanije „Vip mobile“, u Knez Mihailovoj 9, kada će Vanja Grbić svim posetiocima potpisivati i deliti kačkete i fotografisati se sa njima.

“Vip Beach Masters školu odbojke’’ je prošle godine pohađalo više od 1000 devojčica i dečaka, a ove godine, do Finalnog turnira, 1690 budućih odbojkašica i odbojkaša.

 

 

 

U okviru turnira, organizatori su za publiku obezbedili i uzbudljiv prateći program. Atraktivni nastupi igračica, najnoviji muzički hitovi, kao i mnogobrojne nagradne igre samo su deo zabave koja se očekuje na Adi. Kao i na dosadašnjim turnirima, ulaz za sve posetioce je besplatan.