>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

“Vip Beach Masters školu odbojke na pesku” u Bačkoj Palanci pohađalo više od 200 devojčica i dečaka

„VIP BEACH VOLLEY LIGA 2012.“ – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU

 

U okviru petog turnira ’’VIP Beach Volley lige 2012. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku’’, prvi put je na terenima nacionalnog parka „Tikvara“ u Bačkoj Palanci, održana “Vip Beach Masters škola odbojke’’, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije “Vip mobile”, generalnog sponzora OSS.

 

 

 

 

 

 

Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip Beach Volley lige 2012.“ trenirao je devojčice i dečake do 14 godina starosti. Sa polaznicima, Vladimir Grbić je uvežbavao osnovne odbojkaške pokrete, dok je najviše pažnje posvetio najmlađima.

Škola je doživela veliki uspeh, jer je tokom trajanja u Bačkoj Palanci imala više od 200 polaznika.

 

IZJAVA VLADIMIRA GRBIĆA

 

Kompletne rezultate sa turnira u Bačkoj Palanci možete pronaći na sajtu OSS preko linka: http://www.ossrb.org/beach-volley-mainmenu-86/kalendar-mainmenu-87/turniri/2012/turniri/baka-palanka.html a fotografije iz Bačke Palanke možete pronaći u Galeriji OSS, na linku:

http://galerija.ossrb.org/thumbnails.php?album=163

 

Naredna “Vip Beach Masters škola odbojke na pesku” biće organizovana tokom trajanja VI turnira ’’VIP Beach Volley lige 2012. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku’’ od 17. – 19. avgusta u Novom Sadu.