>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Startovala “Vip Beach Masters škola odbojke na pesku” u Bačkoj Palanci – promotor Vladimir Grbić

„VIP BEACH VOLLEY LIGA 2012.“ – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU

 

Danas je u okviru ’’VIP Beach Volley lige 2012. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku’’, na terenima Nacionalnog parka „Tikvara“ u Bačkoj Palanci, počela peta ovogodišnja ’’Vip Beach Masters škola odbojke na pesku’’ u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije ’’Vip mobile’’, generalnog sponzora OSS.

 

 

 

 

 

 

Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor ’’Vip Beach Volley lige 2012.’’ trenirao je devojčice i dečake uzrasta do 14 godina. Prvog dana na času u Bačkoj Palanci okupilo se više od 50 polaznika koji su u veseloj atmosferi uvežbavali osnovne odbojkaške pokrete. Popodnevni čas u Bačkoj Palanci biće održan od 17,00 časova, a sutrašnji od 16,00 časova.

 

IZJAVA VLADIMIRA GRBIĆA

 

Kompletne rezultate sa turnira u Bačkoj Palanci možete pronaći odmah po završetku mečeva na linku: http://www.ossrb.org/beach-volley-mainmenu-86/kalendar-mainmenu-87/turniri/2012/turniri/baka-palanka.html

a fotografije iz Bačke Palanke možete pronaći u Galeriji OSS, na linku

http://galerija.ossrb.org/thumbnails.php?album=163 

 

Naredna “Vip Beach Masters škola odbojke na pesku” biće organizovana tokom trajanja VI turnira ’’VIP Beach Volley lige 2012. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku’’, koji će se odigrati od 17. – 19. avgusta u Novom Sadu.