>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Sedmo mesto za Stefana Bastu i Igora Tešića !

CEV – BEACH VOLLEY – SENIORI – “EP 2012. – NOVI SAD MASTERS”

 

Srpski tim Stefan Basta i Igor Tešić ostvarili su odličan rezultat i zauzeli sedmo mesto na turniru EP 2012. u beach – volley – „Novi Sad Masters 2012.“, na novosadskom Štrandu. Basta i Tešić su u 3. kolu, odnosno osmini finala, poraženi od  Dolingera i Stila iz Nemačke. Nemci su slavili sa 2:1, po setovima 20:22, 21:19 i 15:12. U razigravanju za plasman od 5. – 9. mesta, Basta i Tešić su u prvom meču savladali Makovskog i Popeka iz Poljske sa 2:0, po setovima 21:16 i 21:11, dok su u drugom susretu poraženi od Kislinga i Kovača iz Švajcarske. Švajcarci su pobedili sa 2:0, po setovima 21:18 i 21:17. Basta i Tešić su tako osvojili sedmo mesto na turniru “Novi Sad Masters 2012.”, odnosno ostvarili fantastičan rezultat u duelima sa najboljim igračima Evrope u odbojci na pesku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drugi tim iz Srbije, Jovan Marković – Dejan Jović, završili su takmičenje na 17. mestu.

 

 

 

 

 

Sutra će na novosadskom Štrandu biti odigrani polufinalni mečevi, kao i finale i meč za treće mesto. U polufinalu će igrati: Kačmarek i Valkenhorst (Nemačka) – Markos i Garsija (Španija), odnosno Huber i Zajdl (Austrija) – Hadrava i Kufa (Češka).

U okviru turnira EP 2012. u beach – volley – „Novi Sad Masters 2012.“, na novosadskom Štrandu, danas je nastavljena “Vip Beach Masters škola odbojke na pesku” u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije “Vip mobile”, generalnog sponzora OSS.

 

 

 

 

 

Vladimir Grbić, potpredsednik OSS, član Komisije za ravoj odbojke FIVB i član odobjkaške „Kuće slavnih“ i ove godine je trener devojčicama i dečacima do 14 godina starosti. Škola je danas, tokom drugog dana rada imala više od 120 polaznika, a biće organizovana i sutra, tokom poslednjeg, finalnog dana turnira “Novi Sad Masters 2012.”.

 

 

 

 

 

Kompletne rezultate sa turnira “Novi Sad Masters 2012.” Možete pronaći na sajtu CEV: http://www.cev.lu/BeachVolley-Area/Page_BeachVolley.aspx?param=CEV_EC_Novisad_2012&ind=5#page=Teams kao i fotografije sa turnira (http://www.cev.lu/BeachVolley-Area/Page_BeachVolley.aspx?param=CEV_EC_Novisad_2012&ind=7)