>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Nastavljena Vip Beach Masters škola – Vladimir Grbić promotor

CEV – BEACH VOLLEY – EP 2011. – “SERBIAN MASTERS”

 

Vip Beach Masters škola odbojke nastavljena je i na Evropskom prvenstvu u odbojci na pesku  “Serbain Masters 2011.” u Novom Sadu. Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i član Odbojkaške “Kuće slavnih” održao je danas prve časove, na kojima je prisustvovalo više od 90 dece. Najmlađe ljubitelje odbojke na pesku, Grbić je učio tehnikama kretanja po terenu, serviranja i pomagao im da razviju sopstvene potencijale za beach - volley.

 

 

 

 

 

 

 

- Mališani su fantastični. Veliko mi je zadovoljstvo što su u ovolikom broju došli da se bave ovim zabavnim sportom i nadam se da ćemo se lepo družiti i za vikend. Novi Sad je poznat po tome da je kolevka srpske odbojke i moja želja je da kroz učenje i druženje sa decom zajedno pronađemo skrivene talente, koji će u budućnosti predstavljati našu zemlju na svetskim i evropskim prvenstvima. – rekao je Vladimir Grbić

 

 

Vip Beach Masters školu odbojke na pesku moći će da pohađaju svi posetioci EP u beach – volley “Serbian Masters 2011.” starosti do 14 godina, bez obzira na to da li imaju nekog odbojkaškog iskustva ili ne. Za školu nije potrebno prijavljivanje, već samo da deca dođu na terene na plaži Štrand u subotu, 16. jula od 17,00 do 18,00 časova, kao i u nedelju, 17. jula od 14,00 do 15,00 časova.

 

 

Najava škole odbojke u Novom Sadu održaće se u subotu, 16. jula od 12,00 do 13,00 časova u prodajnom mestu „Vip mobile“, u Zmaj Jovinoj 16, a tom prilikom VLadimir Grbić će svim posetiocima potpisati lopte i fotografisati se sa njima.