>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Turniri u Kragujevcu i Beogradu – Vladimir Grbić promotor

„VIP BEACH MASTERS 2011. – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU“

 

U beogradskom restoranu „Monument“ danas je najavljen „Vip Beach Masters 2011. – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku“. Novu, četvrtu sezonu Prvenstva Srbije najavili su Snežana Samardžić – Marković, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, Aleksandar Boričić, predsednik OSS, Tanasis Kacirumpas, predsednik Uprvanog odbora Kompanije „Vip mobile“, Vinsent Han, generalni direktor Kompanije ZTE za Centralnu Evropu i Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip Beach Masters 2011. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konferenciji su prisustvovali i Petra Štangl, član Upravnog odbora Kompanije „Vip mobile“, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, kao i naši najbolji igrači Milena Matić i Davor Brčić, koji su zajedno sa Vladimirom Grbić potpisivali lopte, koje su posetioci dobili.

 

 

 

 

IZJAVA SNEŽANE SAMARDŽIĆ – MARKOVIĆ

 

IZJAVA ALEKSANDRA BORIČIĆA

 

IZJAVA TANASISA KACIRUMPASA

 

 

IZJAVA VLADIMIRA GRBIĆA

 

 

Prvi turnir „Vip Beach Masters 2011. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“ odigraće se u Kragujevcu od 16. – 19. juna, dok će drugi i ujedno Fiinalni turnir biti odigran u Beogradu, na Adi Ciganliji, od 25. – 28. avgusta. Za titulu šampiona Srbije u odbojci na pesku nadmetaće se 16 muških i 8 ženskih timova koji prođu kvalifikacije, a nagradni fond je po 11 500 evra. Odbojkaški savez Srbije i Kompanija „Vip mobile“ posebno su ponosni na činjenicu da će Novi Sad od 13. – 17. jula biti domaćin turnira „Serbian Masters“ – Evropskog prvenstva 2011.“, koji će na plaži Štrand okupiti najbolje muške ekipe u odbojci na pesku u Evropi, sa nagradnim fondom od 50 000 evra. Takmičari će se nadmetati za poene na listi Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Svetske odbojkaške federacije (FIVB). Na osnovu „specijalne pozivnice“ (wild card), pravo učešća u glavnom turniru dobiće dva tima iz Srbije.