>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Turniri u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu

„VIP BEACH MASTERS 2010 – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU“

 

Kompanija „Vip mobile“ i Odbojkaški savez Srbije održali su danas konferenciju za novinare na splavu „Goga jahting klub“ u Beogradu, povodom početka „Vip Beach Masters 2010 – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goste su pozdravili Goran Kreclović, pomoćnik ministra za omladinu i sport Srbije, Aleksandar Boričić, predsednik OSS, Aleksandar Šperl, predsednik Upravnog odbora Kompanije „Vip mobile“ i Kevin Čangbin Kju, generalni direktor Korporacije ZTE za Centralnu Evropu.

 

 

 

Odigrana je i revijalna utakmica u kojoj su nastupili Marija Kilibarda i Ivan Ivanović, TV voditelji, kao i Ivana Isailović i Stefan Basta, reprezentativci Srbije u odbojci na pesku.

 

 

 

Petra Štangl, izvršni direktor za marketing Kompanije „Vip mobile“, predala je poklone promotorima, koji su nastupili u revijalnoj utakmici.

 

 

IZJAVA GORANA KRECLOVIĆA

 

 

IZJAVA ALEKSANDRA BORIČIĆA

 

 

IZJAVA ALEKSANDRA ŠPERLA

 

 

IZJAVA KEVINA ČANGBINA KJUA

 

 

IZJAVA MARIJE KILIBARDE

 

 

IZJAVA IVANA IVANOVIĆA

 

„Vip Beach Masters 2010 – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“ počinje turnirom u Kragujevcu (18. - 20. jun), nastavlja se u Nišu (6. - 8. avgust), dok će se finale Nacionalnog prvenstva odigrati u Novom Sadu (27. - 29. avgust). Tokom ovih turnira 16 muških i 8 ženskih timova koji se kvalifikuju, nadmetaće se za titulu šampiona Srbije u odbojci na pesku. Novi Sad će od 21. do 25. jula ponovo biti domaćin prestižnog CEV Challenger turnira, koji će na plaži Štrand okupiti najbolje muške ekipe u odbojci na pesku u Evropi.

Ukupan nagradni fond za sva četiri turnira je 46.500 evra - za tri turnira Nacionalnog prvenstva nagradni fond iznosi po 11.500 evra (ukupno 34.500 evra), a za Challenger 12.000 evra.