>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Poznati polufinalisti turnira u Novom Sadu

BEACH – VOLLEY – „BANKA POŠTANSKA ŠTEDIONICA BEACH – VOLLEY LIGA 2018.“

 

Posle dva dana takmičenja na sedmom turniru „Banka Poštanska štedionica beach – volley lige 2018.“, prvenstva Srbije u odbojci na pesku, u Novom Sadu, po dve ekipe u konkurenciji odbojkašica su izborile plasman u polufinale, dok će preostale dve biti poznate u nedelju pre podne. U konkurenciji odbojkaša imama sva četiri para polufinalista.

 

 

U konkurenciji odbojkašica, plasman u polufinale su izborili parovi Mrđan/Aleksić i Miljević T/Miljević M., odnosno Basta/Kolarić - Vujović/Lukić i Surla/Lozić - Pušonjić/Rajkoviću konkurenciji odbojkaša.

U konkurenciji odbojkašica, u prvom polufinalu, od 12.20 časova, igraće Gorana Mrđan/Aleksandra Aleksić – pobednik meča Marčetić/Vasić - Gemović/Mihajlović. U drugom polufinalu od 13.10 sastaće se Miljević T/Miljević M  protiv pobednika Mesildžić /Beljanski - Tsenova/Tsenova.

Meč za 3. mesto u konkurenciji odbojkašica počeće u 15.00 časova, dok je finale na programu od 16.00 časova.

U prvom polufinalu u konkurenciji odbojkaša, od 10.40 časova, igraće Basta/Kolarić - Vujović/Lukić. U drugom polufinalu, od 11.30 časova, igraće i Surla/Lozić - Pušonjić/Rajkoviću.

Meč za treće mesto u konkurenciji odbojkaša odigraće se od 14.00 časova, a finale od 17.00 časova.

Sve informacije sa turnira u Novom Sadu, rezultate, spisak učesnika i raspored utakmica, možete pronaći na:  http://beachvolley.ossrb.org/#home1