>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Jovana Jovičić najbolja u februaru

SENIORKE – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Jovana Jovičić, korektor Železničara iz Lajkovca, proglašena je za najbolju odbojkašicu u februaru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

Vesna Urošević, direktor poslovnice Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Pančevu, predala je Jovani Jovičić ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Aleksandar Bićanin, član predsedništva UOKPL, predao je Jovani Jovičićtrofej namenjen najboljoj odbojkašici u februaru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Trofej i ček Jovani Jovičić predati su pre početka utakmice 17. kola Wiener Stadtische Super lige između Dinama iz Pančeva i Železničara iz Lajkovca. U meču odigranom u dvorani “Strelište” u Pančevu, Dinamo je pobedio Železničar sa 3:2, po setovima 25:22, 25:18, 18:25, 24:26 i 15:8.

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2015/2016:

OKTOBAR: BOJANA MILENKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA)

NOVEMBAR: SARA LOZO (VIZURA)

DECEMBAR: SANJA KALIČANIN (TENT, OBRENOVAC)

JANUAR: JOVANA KOCIĆ (VIZURA)

FEBRUAR: JOVANA JOVIČIĆ (ŽELEZNIČAR, LAJKOVAC)