>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Maksim Buculjević najbolji odbojkaš u februaru

SENIORI – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Maksim Buculjević, tehničar i kapiten Crvene zvezde, proglašen je za najboljeg odbojkaša u februaru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

Gordana Dragosavac, rukovodilac ekspoziture Vračar Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, predala je Maksimu Buculjeviću ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkaše meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Ana Avramović, potpredsednik UOKPL, predala je Maksimu Buculjeviću trofej namenjen najboljem odbojkašu u februaru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Trofej i ček Maksimu Buculjeviću predati su pre početka utakmice 16. kola Wiener Stadtische Super lige između Crvene zvezde i Partizana. U meču odigranom u dvorani USC “Voždovac” na Banjici, u Beogradu, Crvena zvezda je pobedila Partizan sa 3:1, po setovima 25:13, 25:20, 23:25 i 25:19.

 

NAJBOLJI ODBOJKAŠ MESECA U SEZONI 2015/2016:

OKTOBAR: PREDRAG PRŽIĆ (NIŠ)

NOVEMBAR: DUŠAN VULOVIĆ (RADNIČKI, KRAGUJEVAC)

DECEMBAR: ALEKSANDAR BLAGOJEVIĆ (CRVENA ZVEZDA)

JANUAR: STEFAN OKOŠANOVIĆ (RIBNICA, KRALJEVO)

FEBRUAR: MAKSIM BUCULJEVIĆ (CRVENA ZVEZDA)