>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Stefan Okošanović najbolji odbojkaš u januaru

SENIORI – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Stefan Okošanović, korektor Ribnice iz Kraljeva, proglašen je za najboljeg odbojkaša u januaru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

Miroljub Simović, rukovodilac ekspoziture Kraljevo Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, predao je Stefanu Okošanoviću ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkaše meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Aleksandar Daišević, dopisnik Sportskog žurnala iz Kraljeva, predao je Stefanu Okošanoviću trofej namenjen najboljem odbojkašu u januaru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Trofej i ček Stefanu Okošanoviću predati su pre početka utakmice 13. kola Wiener Stadtische Super lige između Ribnice i Partizana. U meču odigranom u Hali sporotva u Kraljevu, Partizan je pobedio Ribnicu sa 3:1, po setovima 22:25, 25:20, 25:23 i 25:23.

 

NAJBOLJI ODBOJKAŠ MESECA U SEZONI 2015/2016:

OKTOBAR: PREDRAG PRŽIĆ (NIŠ)

NOVEMBAR: DUŠAN VULOVIĆ (RADNIČKI, KRAGUJEVAC)

DECEMBAR: ALEKSANDAR BLAGOJEVIĆ (CRVENA ZVEZDA)

JANUAR: STEFAN OKOŠANOVIĆ (RIBNICA, KRALJEVO)