>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Jovana Kocić najbolja u januaru

SENIORKE – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Jovana Kocić, bloker Vizure, proglašena je za najbolju odbojkašicu u januaru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

Slobodan Radovanović, rukovodilac službe eksterne prodaje Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, predao je Jovani Kocić ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Goran Ćato, predsednik UOKPL, predao je Jovani Kocić trofej namenjen najboljoj odbojkašici u januaru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Trofej i ček Jovani Kocić predati su pre početka utakmice 14. kola Wiener Stadtische Super lige između Vizure i NIS Spartaka iz Subotice. U meču odigranom u dvorani SC “Vizura” u Beogradu, NIS Spartak je pobedio Vizuru sa 3:0, po setovima 25:21, 25:22 i 25:21.

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2015/2016:

OKTOBAR: BOJANA MILENKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA)

NOVEMBAR: SARA LOZO (VIZURA)

DECEMBAR: SANJA KALIČANIN (TENT, OBRENOVAC)

JANUAR: JOVANA KOCIĆ (VIZURA)