>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Sanja Kaličanin najbolja odbojkašica Super lige u decembru

SENIORKE – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Sanja Kaličanin, korektor TENT iz Obrenovca, proglašena je za najbolju odbojkašicu u decembru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

 

Jovan Samoilović, rukovodilac ekspoziture Srem Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, predao je Sanji Kaličanin ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Bogdan Mamuzić, predsednik Skupštine UOKPL, predao je Sanji Kaličanintrofej namenjen najboljoj odbojkašici u decembru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

Trofej i ček Sanji Kaličanin predati su pre početka druge utakmice četvrtfinala jubilarnog, 50. Kupa Srbije 2015./2016. između Jedinstva iz Stare Pazove i TENT iz Obrenovca. U meču odigranom u Hali sportova u Staroj Pazovi, Jedinstvo je pobedilo TENT sa 3:1, po setovima 26:24, 25:13, 19:25 i 25:23.

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2015/2016:

 

OKTOBAR: BOJANA MILENKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA)

 

NOVEMBAR: SARA LOZO (VIZURA)

 

DECEMBAR: SANJA KALIČANIN (TENT, OBRENOVAC)