>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Bojana Milenković najbolja odbojkašica u oktobru

SENIORKE – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Bojana Milenković, primač Crvene zvezde, proglašena je za najbolju odbojkašicu u oktobru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

Vesna Urošević, rukovodilac ekspoziture Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Pančevu, predala je Bojani Milenković ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Duško Bokšan, potpredsednik Skupštine UOKPL, predao je Bojani Milenkovićtrofej namenjen najboljoj odbojkašici u oktobru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Trofej i ček Bojani Milenković predati su pre početka utakmice 4. kola Wiener Stadtische Super lige između Dinama iz Pančeva i Crvene zvezde. U meču odigranom u dvorani “Strelište” u Pančevu, Crvena zvezda je pobedila Dinamo sa 3:0, po setovima 25:20, 25:20 i 25:22.

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2015/2016:

 

OKTOBAR: BOJANA MILENKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA)