>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Milan Katić najbolji odbojkaš u februaru

SENIORI – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Milan Katić, primač Vojvodine NS Seme iz Novog Sada, proglašen je za najboljeg odbojkaša u februaru u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

Ljiljana Davidović, senior menadžer Kompanije Wiener Stadtische osiguranje iz Zaječara, predala je Milanu Katiću ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkaše meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Zoran Ivović, član predsedništva UOKPL, predao je Milanu Katiću trofej namenjen najboljem odbojkašu u februaru u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Trofej i ček Milanu Katiću predati su pre početka utakmice 18. kola Wiener Stadtische Super lige između Spartaka iz Ljiga i Vojvodine NS Seme iz Novog Sada. U meču odigranom u sali OŠ “Sava Kerković” u Ljigu, Vojvodina NS Seme je pobedila Spartak sa 3:0, po setovima 25:17, 25:21 i 25:23.

 

NAJBOLJI ODBOJKAŠ MESECA U SEZONI 2014/2015:

 

OKTOBAR: MILAN PERIĆ (SPARTAK, LJIG)

 

NOVEMBAR: MILIJA MRDAK (PARTIZAN)

 

DECEMBAR: ALEKSANDAR OKOLIĆ (CRVENA ZVEZDA)

 

JANUAR: MILAN KATIĆ(PARTIZAN)

 

FEBRUAR: MILAN KATIĆ (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD)