>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Deveta godina Wiener Stadtische Super lige – u Super Kupu Srbije: Crvena zvezda – Ribnica u Kraljevu i Vizura – Crvena zvezda u Lajkovcu

SUPER KUP SRBIJE 2014.

 

Elitno odbojkaško takmičenje u Srbiji devetu godinu za redom će se zvati Wiener Stadtische Super liga. Ugovor o nastavku saradnje između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga biće potpisan narednog utorka, 14. oktobra u 12,00 časova u poslovnoj zgradi VIG Plaza, sedištu Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, u Beogradu, a potom će biti najavljeni mečevi Super Kupa Srbije 2014. u obe konkurencije.

 

U okviru II Super Kupa Srbije za odbojkašice sastaće se Vizura, prvak Srbije i Crvena zvezda, pobednik Kupa Srbije, u četvrtak, 16. oktobra od 18,00 časova (RTS) u Hali sportova u Lajkovcu.

U konkurenciji odbojkaša, u IV Super Kupu Srbije igraće Crvena Zvezda, prvak Srbije i pobednik Kupa Srbije, i Ribnica, finalista Kupa Srbije, u sredu, 15. oktobra od 18,00 časova (RTS) u Hali sportova u Kraljevu.